«Οι εξωγήινοι είναι ανάμεσά μας και απαγάγουν ανθρώπους»

Καθηγητής Πανεπιστημίου ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας και έχουν σχέδιο.

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με τους ισχυρισμούς ενός καθηγητή Πανεπιστημίου, που κάνει λόγο για την ύπαρξη εξωγήινων. Σύμφωνα με τα όσα λέει, οι εξωγήινοι όχι μόνο περπατούν ανάμεσά μας, αλλά απαγάγουν ανθρώπους και χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να ελέγχουν το μυαλό μας, με στόχο μια μαζική κατάληψη στη Γη.

Ο Δρ Ντέιβιντ Τζέικομπς, ο οποίος είναι καθηγητής ιστορίας σε Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια με ειδίκευση στην Ουφολογία, έχει γράψει πολλά βιβλία που αναφέρουν απαγωγές από εξωγήινους.

Μιλώντας στο Extraordinary: The Revelations, ο καθηγητής ισχυρίστηκε: «Έχουμε εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και κατακτήσαμε όσα περισσότερα μπορούμε… Δεν γνωρίζουμε αν αυτό ισχύει για άλλα όντα ή όχι, αλλά σίγουρα ισχύει για όσα έχουν κάνει οι άνθρωποι. Ναι πιστεύω ότι και οι εξωγήινοι κάνουν το ίδιο».


Ο Δρ Τζέικομπς είπε όχι μιλήσει με πολλούς επιζώντες απαγωγής. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, οι εξωγήινοι τους αποκάλυψαν ότι έχουν μια δουλειά να κάνουν στο μέλλον. Πολλοί από τους λεγόμενους απαχθέντες αναφέρθηκαν σε μια ικανότητα των εξωγήινων να ελέγχουν το ανθρώπινο μυαλό.

Όσο για το πως θα μοιάζουν οι εξωγήινοι; Ο καθηγητής ανέφερε τους ισχυρισμούς των απαχθέντων από εξωγήινους, τους οποίους συνάντησαν μέσα στα UFO τους. «Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, έμοιαζαν με τους ανθρώπους, κατέβαιναν από τα UFO και προσπαθούσαν να μάθουν πώς είναι να περπατάς ανάμεσά μας, να είσαι άνθρωπος».

UFO

Και πρόσθεσε: «Μόνο που αυτοί είναι υπεράνθρωποι. Μπορούν να ελέγξουν το ανθρώπινο μυαλό… Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά από αυτό, φοβάμαι το χειρότερο. Πιστεύω ότι αυτά τα όντα στα UFO το έχουν κάνει στο παρελθόν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...