Η ανακοίνωση της ΕΡΤ σχετικά με την υπόθεση της διαφήμισης της εφημερίδας του Μένιού Φουρθιώτη, συνιστά ομολογία παράνομης πράξης. Ουσιαστικά η διοίκηση παραδέχτηκε πως παρανόμησε προβάλλοντας το διαφημιστικό σποτ της εφημερίδας, καθότι συνιστά τον ορισμό της παραπλανητικής διαφήμισης.

Μιλάμε συγκεκριμένα για την παράβαση του Ν. 4779/2021 άρθρ. 14 (διαφημίσεις που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, που εισάγουν διακρίσεις, παραπλανητικές διαφημίσεις κλπ) Καθώς είναι εμφανές πως δεν μπορεί μία εφημερίδα να δίνει κουπόνι 50 € για οποιοδήποτε σουπερμάρκετ, όταν η εφημερίδα κοστίζει μόλις 1 €.


Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Όλη η αλήθεια για το αμαρτωλό τρίγωνο Σάκη – Χριστίνα – Μαριαλένα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκτακτο – Η Μαριαλένα έκλαψε για τον Σάκη και ο Λιβάνης την χώρισε

Παράλληλα αυτή την ώρα γίνεται εμφύλιος μέσα στην διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, με αρκετά μέλη να εισηγούνται την άμεση προσφυγή της ΕΡΤ στην δικαιοσύνη κατά του παρουσιαστή και την απαίτηση αποζημίωσης άνω του 1 εκατομμυρίου €, και όμως υπάρχουν φωνές που απορρίπτουν αυτό το ενδεχόμενο! Όπως και να έχει, είτε η ΕΡΤ παραπλανήθηκε από τον Μένιο είτε παραπλάνησε τον ελληνικό λαό μαζί με τον Μένιο. Το τι ακριβώς έγινε, θα το βρει η δικαιοσύνη.[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ