Μία μητέρα μεταμόρφωσε το σπίτι της και έγινε viral, ενώ είδε τον αριθμό των ακολούθων της στο instagram να εκτοξεύεται.

Συγκεκριμένα, η 42χρονη Lyndsey Gynane από το Liverpool, έχει πάνω από 155 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και έγινε γνωστή λόγω του σπιτιού της.

Μαζί με τον σύζυγό της αγόρασαν ένα σπίτι τον Απρίλιο το 2018 και μέσα σε δύο χρόνια, με μεράκι και αφοσίωση, κατάφεραν να το κάνουν όχι απλά αγνώριστο, αλλά και μία μονοκατοικία που όλοι θα ζήλευαν.

Η Lindsey ανέβασε φωτογραφίες του σπιτιού πριν και μετά τη ριζική ανακαίνιση και όπως θα διαπιστώσετε, οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές. Από ένα παλιό κλασικό σπίτι σε μέτρια κατάσταση, μεταμορφώθηκε σε μία μοντέρνα και cozy μονοκατοικία.

Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ρουβάς – Ζυγούλη: Το σπίτι “παλάτι” που είναι “βγαλμένο από το Hollywood”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έτσι τα έχασα όλα – Οικόπεδα, μετρητά, ακίνητα, καταθέσεις»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  «Έτσι εξαφάνισα το λίπος πάνω μου»: Η Δέσποινα Βανδή εξηγεί πως διατηρεί το κορμί της χωρίς να παίρνει κιλά

Ο “σκελετός” του σπιτιού παρέμεινε ίδιος, η νεαρή μητέρα άλλαξε τα χρώματα, την κουζίνα, τα μπάνια, τα πατώματα και τα πλακάκια και μετέτρεψε το τριάρι σπίτι σε έναν επίγειο παράδεισο για την οικογένειά της.

Μητέρα μεταμόρφωσε το σπίτι της: Η αξία του σχεδόν διπλασιάστηκε Όπως αναφέρεται στο boredpanda.com, το ζευγάρι είχε αγοράσει το σπίτι 188.000€ και η σημερινή του αξία έχει σχεδόν διπλασιαστεί.