Οργή στα social media για το προκλητικό twerking δίπλα σε πισίνα με παιδιά (βίντεο)

«Σώστε τα παιδιά μας» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram ένας χρήστης που αντιδρά στον προκλητικό χορό (twerking) που κάνει μια γυναίκα σε μια πισίνα όπου βρίσκονται και πολλά παιδιά.

Το προκλητικό twerking που κάνει η γυναίκα με το κόκκινο αποκαλυπτικό μπικίνι και αναρτήθηκε σε βίντεο στο Instagram έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς ακριβώς δίπλα της στην πισίνα βρίσκονται πολλά ανήλικα παιδιά.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα, η οποία φοράει ένα κόκκινο «καυτό» μπικίνι, να παίρνει προκλητικές πόζες πιθανότατα μπροστά σε μια κάμερα για να αναρτήσει το υλικό στα social media. Μαζί της είναι μία ακόμα γυναίκα, με επίσης μικροσκοπικό μπικίνι, που ποζάρει στο κινητό.
Διαβάστε περισσότερα«Ζούμε σε πολύ περίεργες στιγμές» έγραψε ένας χρήστης σχολιάζοντας το βίντεο. «Όσοι κάνουν τέτοια πράγματα δημόσια και μπροστά σε παιδιά θα πρέπει να συλλαμβάνονται για προσβολή της δημοσίας αιδούς» σχολίασε ένας δεύτερος. «Τέτοια πράγματα είναι γελοία και αηδιαστικά» σχολίασε ένας τρίτος.

Δεν έλειψαν, ωστόσο, και τα σχόλια υπεράσπισης της γυναίκας που έκανε το twerking με ορισμένους να σημειώνουν ότι τα παιδιά δεν ασχολήθηκαν ποτέ μαζί της. Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι το μόνο που θα έπρεπε να αλλάξει ίσως να ήταν η τοποθεσία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...