Απίστευτο κι όμως αληθινό…

Σε περιπέτειες ενεπλάκη ο διοικητής του αμερικανικού πυρηνοκίνητου υποβρυχίου USS Bremerton, Τράβις Ζέτελ, όταν το σκάφος του έδεσε στο λιμάνι Σούμπιτς στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων.

Ειδικότερα, ο Αμερικανός διοικητής -ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά- αφού αποβιβάστηκε από το υποβρύχιο στα πλαίσια προγραμματισμένης στάσης για ανεφοδιασμό, κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου τον περίμεναν δέκα γυναίκες, με σκοπό να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

«Όργια» από διοικητή υποβρυχίου: «Πιάστηκε» σε δωμάτιο ξενοδοχείου αγκαλιά με 10 ιερόδουλες! (photos) #0


Μάλιστα, ο Ζέτελ φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει την επαφή του με τις δέκα ιερόδουλες, αφού είχε προπληρώσει τις υπηρεσίες του μέσω διαδικτύου, αρκετές ώρες πριν το USS Bremerton φτάσει στο λιμάνι της χώρας!

Με βάση τις πληροφορίες, ο διοικητής πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από άντρες της Ναυτονομίας, καθώς στην περιοχή υπάρχει έντονη παρουσία αμερικανικών ναυτικών και στρατιωτικών δυνάμεων, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι την πληροφορία για τις «αταξίες» του κυβερνήτη Ζέτελ δόθηκε από μέλος του πληρώματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το USS Bremerton μετά από το εν λόγω συμβάν, ολοκλήρωσε την υπηρεσία του στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έπειτα από 40 χρόνια αποστολών και αποτελεί το υποβρύχιο με το μεγαλύτερο χρόνο υπηρεσίας στα χρονικά των ΗΠΑ.

«Όργια» από διοικητή υποβρυχίου: «Πιάστηκε» σε δωμάτιο ξενοδοχείου αγκαλιά με 10 ιερόδουλες! (photos) #1

«Όργια» από διοικητή υποβρυχίου: «Πιάστηκε» σε δωμάτιο ξενοδοχείου αγκαλιά με 10 ιερόδουλες! (photos) #2Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση