Ένας παιδόφιλος επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο ανήλικα αγόρια σε διάστημα 14 ετών και ανάγκασε ένα από τα θύματά του να τον παρακολουθήσει να βιάζει ένα σκυλί.

Ο Karl McLeish αποπλάνησε τα θύματά του, τους έδωσε αλκοόλ και τους προσέφερε χρήματα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, σύμφωνα με το δικαστήριο του Λίβερπουλ.

Ο 54χρονος McLeish φυλακίστηκε για 18 χρόνια. Σήμερα, εξακολουθεί να αρνείται τα αδικήματα, αλλά μια κριτική επιτροπή τον έκρινε ένοχο και για 13 άλλες περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης.

Karl McLeish, 54, groomed his victims, plying them with alcohol, giving them money and odd jobs as he tried to gain their trust, Liverpool Crown Court heard

Στη μια περίπτωση, ο McLeish, επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα σκυλί ενώ ανάγκασε ένα από τα νεαρά του θύματα να παρακολουθήσει την αποτρόπαια πράξη του.


Το ένα από τα θύματά του κράτησε την κακοποίηση κρυφή για χρόνια επειδή φοβόταν ότι δεν είχε αποδείξεις εναντίον του.

Το δεύτερο θύμα του McLeish κακοποιήθηκε όταν ήταν 14 ετών και από τότε έβλεπε συχνά εφιάλτες και ξυπνούσε ουρλιάζοντας.

Ο δικαστής Murray του είπε: “Τους προσέφερες δώρα για να βιάσεις τα άτυχα παιδιά.”

Ο McLeish, ο οποίος φαινόταν αδιάφορος στο δικαστήριο, δεν αντέδρασε καθόλου την ώρα που οδηγούνταν στο κελί του.

In one case, McLeish, from Haydock, in St Helens, engaged in sexual activity with a dog while one of his teenage victims was forced to watch

Οι δικαστές είπαν πως η σεξουαλική κακοποίηση «κατέστρεψε» τη ζωή του πρώτου θύματος, αφού το παιδί μετά το βιασμό στράφηκε στα ναρκωτικά και έχασε πολύ βάρος.

“Δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει,” δήλωσε η δικαστής και περιέγραψε πως η ζωή του έχει καταστραφεί εξαιτίας της κακοποίησης.

Το δεύτερο θύμα που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση, εξακολουθεί να κοιμάται με αναμμένο φως και μαζί με τους γονείς του για να μη φοβάται.

“Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συνέβησαν αυτά τα τρομερά γεγονότα… απειλεί να αυτοκτονήσει και έτσι η οικογένειά του πρέπει να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα.”Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση