Ένας πρώην δάσκαλος της γιόγκα κρίθηκε ένοχος για το βιασμό ανήλικων παιδιών, αλλά είπε πως οι ενέργειές του οφείλονται σε ένα προγενέστερο ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα.

Ο 43χρονος Jason Daron Mizner, κρίθηκε ένοχος για συνολικά 65 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων οι 36 ήταν για βιασμό, 14 για απόπειρα βιασμού, 13 για εκμετάλλευση παιδιών και μία για τη διατήρηση παράνομης σχέσης με παιδί, σύμφωνα με το δικαστήριο της Brisbane.


Διαβάστε περισσότερα

An ex-yoga teacher (pictured, centre) from the Gold Coast has pleaded guilty to a string of child sex offences, but blamed his actions on an earlier motorbike accident

Ο Mizner, φέρεται να διέπραξε τα αδικήματα σε ένα διάστημα τριών ετών στην Gold Coast, μεταξύ του 2003 και του 2005.

Ο άντρας συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Brisbane τον περασμένο Ιανουάριο, σύμφωνα με το 9news.


Mizner (pictured) allegedly committed the offences on a three-year-old in the Gold Coast between 2003 and 2005 

Ο 43χρονος πέρασε 9 από τα 35χρόνια της ποινής του στην Ταϊλάνδη, λόγω μιας ακόμα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, πριν από την απέλασή του στην Αυστραλία.

Μια τοπική εφημερίδα στο Chiang Mai δήλωσε ότι το 2006, μια γυναίκα – της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό – ανέφερε ότι ο Jason Mizner βίασε την 2 ετών κόρη της.

Ο Mizner είπε στο δικαστήριο είχε πέσει με το μοτοσικλέτα στο παρελθόν και υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι, και ο δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι μετά από αυτό το ατύχημα ο 44χρονος ξεκίνησε να επιτίθεται σε παιδιά.

Jason Daron Mizner, 43, pleaded guilty to a total of 65 charges, including 36 counts of rape, 14 attempted rapes, 13 child exploitation offences and one count of maintaining an unlawful relationship with a child, Brisbane District Court heard today 

Η δίκη του κ. Mizner αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου έως ότου οι δικηγόροι λάβουν την ιατρική έκθεση του γιατρού.

Ο επιθεωρητής Kerry Johnson, δήλωσε ότι τα εγκλήματα του κ. Mizner είχαν «σοβαρές επιπτώσεις στη ζωή των παιδιών» και πως «η δουλειά της αστυνομίας είναι να προστατεύει τα παιδιά».
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ