Ένας Κολομβιανός παιδεραστής που βίασε εκατοντάδες παιδιά μέσα σε ένα χρόνο και πουλούσε βίντεο με τις φρικιαστικές πράξεις του στο διαδίκτυο, καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση.

Ο 37χρονος Juan Carlos Sanchez Latorre, ο οποίος ήταν γνωστός στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «Big Bad Wolf», καταζητούνταν τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Sanchez Latorre παραδέχθηκε ότι μέσα σε ένα μόλις χρόνο, μεταξύ 2007 και 2008, κακοποίησε σεξουαλικά 276 ανήλικα παιδιά.

Juan Carlos Sanchez Latorre flanked by an Interpol agent and a Colombian police officer after his arrest and extradition back to Colombia 

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο δράστης προσέγγιζε τα θύματά του στο διαδίκτυο και τα συνάντησε σε εμπορικά κέντρα, προσφέροντάς τους χρήματα και γλυκά πριν τα κακοποιήσει σεξουαλικά στο σπίτι τους.


Ο Sanchez Latorre βίασε τα θύματά του και έβγαζε βίντεο και φωτογραφίες με τις φρικιαστικές πράξεις του για να τα πουλήσει στο διαδίκτυο.

Paedophile Juan Carlos Sanchez Latorre arriving in Columbia last year before he was jailed yesterday for 60 years for abusing 276 children

Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι τα παιδιά που βίασε ήταν από 8 έως 14 ετών, ενώ ένα από τα μικρότερα θύματά του ήταν μόλις 14 μηνών!

Ο Sanchez Latorre καταζητούνταν επίσης από την Interpol επειδή κοινοποίησε στο διαδίκτυο περίπου 1.450 ανήθικες φωτογραφίες παιδιών.

Sanchez Latorre, who used the name 

Σήμερα, το δικαστήριο της Barranquilla τον καταδίκασε σε φυλάκιση 60 ετών και οι εισαγγελείς περιέγραψαν τα εγκλήματά του ως «μερικές από τις πιο φρικτές περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών που έγιναν γνωστές την τελευταία δεκαετία στη χώρα».

Μακάρι αυτό το τέρας να σαπίσει στη φυλακή για να μην κινδυνεύσουν άλλα παιδιά στο μέλλον!Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση