Ο επαγγελματίας Gamer έβαλε προτεραιότητες στη ζωή του κι αφού χώρισε την απίστευτα όμορφη κοπέλα θέλησε να αιτιολογήσει την απόφασή του.

Ο Douglas ‘FaZe Censor’ Martin… όπως είναι το καλλιτεχνικό του είχε το κορίτσι των ονείρων του.

Η Yanet Garcia είναι μία πανέμορφη κοπέλα που παρουσιάζει τον καιρό, ενώ δηλώνει και «Instagram model». To ζευγάρι είχε γίνει γνωστό τον περασμένο χρόνο. Όταν ο Martin πήρε την απόφαση να την χωρίσει, επειδή ήθελα να συγκεντρωθεί στην καριέρα του ως gamer. Στόχος του; Να γίνει ο καλύτερος παίκτης στο «Call of Duty».

Διαβάστε περισσότερα

Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κάποιος θα άφηνε αυτή την κοπέλα, επειδή προτιμούσε να παίζει όλη μέρα games στο PC του.


Οι κριτικές στα social media του Martin πολλές: «Δεν θέλω να το παίξω ιστορία, αλλά φίλε είχες το πιο όμορφο κορίτσι και προτίμησες τα παιχνίδια από εκείνη;».

Ο ίδιος μερικούς μήνες θέλησε να τους δώσει την απάντησή του. Έτσι, πόσταρε μία φωτογραφία με το έπαθλό του: Μία επιταγή των 50.000 δολαρίων από πρωτάθλημα «Call of Duty».

«Οι γονείς μου ανησυχούσαν επειδή δεν είχα κορίτσι στο σχολείο. Εγώ θεώρησα ότι ήταν πιο σημαντικό να γίνω #1 στο CoD. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα και πήρα αυτή την απόφαση. Δεν θα μου δινόταν ξανά αυτή η ευκαιρία. Κάνε την καριέρα σου προτεραιότητα, μετά όταν τα καταφέρεις θα έρθουν και τα υπόλοιπα», είπε μεταξύ άλλων.

Πολλοί ήταν αυτοί που του έγραψαν πως απλά θα μπορούσε να τα είχε ισορροπήσει όλα στη ζωή του…Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ