Παντελής Τουτουντζής: «Τα ομόφυλα ζευγάρια βγάζουν το ίδιο ευτυχισμένα παιδιά όσο τα ετερόφυλα»

Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά –Δες», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy day». O γνωστός makeup artist μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη επιθυμία του να γίνει πατέρας από νεαρή ηλικία.

«Αισθανόμουν από παιδί πως θέλω να γίνω μπαμπάς και το περίεργο είναι πως δεν θέλω να θυμάμαι πόσο τρόμο ένιωσα όταν το πλαίσιο που ήθελα να περπατήσω τη ζωή μου, η επιλογή μου, δεν μου έδινε αυτό το δικαίωμα. Ακόμα και τότε που δεν είχα τίποτα να πιαστώ, το φανταζόμουν πριν κοιμηθώ σχεδόν κάθε βράδυ» αποκάλυψε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Κάποια στιγμή πάω να κάνω ψυχοθεραπεία, πολύ νωρίς, και μου λέει η ψυχολόγος “πως φαντάζεσαι τη ζωή σου σε δέκα χρόνια;”. Μια άσκηση που κάνουν όλοι οι άνθρωποι όταν πηγαίνουν σε ψυχοθεραπεία. Και γράφω: “ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα με τον σύντροφο μου και τα παιδιά μου”. Έπαθε η γυναίκα και λέει “μα αυτός έρχεται με κρίσεις πανικού και ονειρεύεται παιδιά και οικογένειες”. Εκεί είμαι, σε αυτό που έγραψα σε αυτό το χαρτί. Τα έκανα όλα αυτά που της έγραψα.Διαβάστε περισσότερα

Γιατί εγώ ήθελα να ακούσω με σιγουριά έναν άνθρωπο να μου λέει ότι τα ομόφυλα ζευγάρια βγάζουν το ίδιο ευτυχισμένα παιδιά όσο και τα ετερόφυλα. Ήθελα να το ακούσω αυτό, ήταν η ανάγκη μου. Όχι για να παραγκωνίσω την τελική ευθύνη που θα ήταν δική μου, όμως ήθελα να έχω παραδείγματα, στατιστικές, να τα έχω όλα Και φτάσαμε μέχρι την Γαλλία για αυτή τη σιγουριά. Βέβαια όλοι οι φίλου μου μού είπαν μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Παντελής Τουτουντζής.

Δείτε όσα είπε ο Παντελής Τουτουντζής:

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους makeup artists, ο οποίος συνεργάζεται με τις πιο γνωστές Ελληνίδες celebrities, όπως την Ελένη Φουρέιρα και την Δούκισσα Νομικού. Ο Παντελής Τουτουντζής εδώ και περίπου 17 χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του συντρόφου του, ο οποίος είναι γιατρός και μαζί έχουν αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας δύο υπέροχα παιδάκια. Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του και τις δραστηριότητες που απολαμβάνει με την κόρη και τον γιο του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...