Μία φοιτήτρια στα Ιωάννινα έπαθε σοκ, όταν εκεί που έκανε μπάνιο της έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι και πραγματικά είχε τύχη βουνό!

Σύμφωνα με τα «Φοιτητικά Νέα», που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, το περιστατικό έγινε χθες, Δευτέρα.

Εκλεγμένοι φοιτητές της πανσπουδαστικής στο διοικητικό συμβούλιο της εστίας υποστηρίζουν ότι οι κινητοποιήσεις δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς η Πρυτανεία απαντά ότι δεν έχει χρήματα για τη συντήρηση του κτιρίου ή την ανακαίνισή του .

Διαβάστε περισσότερα

«Οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι “δεν υπάρχουν λεφτά” ή ότι «δεν έχουμε προσωπικό , περιμένουμε τον εργολάβο-ιδιωτική επιχείρηση». Είναι τραγικό και επικίνδυνο να λειτουργεί η εστία με αυτές τις υποδομές το 2019», αναφέρουν.


Αύριο, Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στη μία το μεσημέρι, οι φοιτητές προγραμματίζουν κινητοποίηση στην Πρυτανεία.

Οι φοιτητές απαιτούν: 1) Αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό στη φοιτητική μέριμνα, αύξηση της χρηματοδότησης στην Παιδεία. 2) Συντήρηση όλων των κτιρίων με μόνιμο προσωπικό κατάλληλο για όλα τα ζητήματα της εστίας (υδραυλικά, ταβάνια, πόρτες, απεντόμωση, ασανσέρ). 3) Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης με πλυντήρια ανά κτίριο και όροφο. 4) Απεντόμωση σε όλα τα κτίρια και επισκευή των αποχετεύσεων. 5) Επαρκή φύλαξη με μόνιμο προσωπικό στην εστία. Επισκευή του φωτισμού σε όλα τα μονοπάτια της εστίας. 6) Κόψιμο των χόρτων για απομάκρυνση φιδιών. 7) Αξιοπρεπές, ποιοτικό και επαρκή φαγητό δωρεάν για όλους τους φοιτητές στη λέσχη. 8) WIFI Internet σε όλην την εστία, αναγνωστήριο για τους εστιακούς φοιτητές.

undefinedundefinedΕπιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ