Νέο ακραίο παραλήρημα του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας.

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  έκανε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε τελετή απονομής διπλωμάτων σε πτυχιούχους στρατιωτικής σχολής, απευθύνθηκε σχεδόν ευθέως στους Έλληνες και μάλιστα απειλώντας: «Αποδέχονται οι Έλληνες αυτό που θα τους συμβεί λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους;», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, όπως αναφέρει η Hurriyet.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ερώτηση έκανε και στον γαλλικό λαό: «Γνωρίζει ο Γάλλος (σ.σ.: πολίτης) ότι θα πληρώσει λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών του;».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Η Roberta Carluccio κάνει τους άνδρες να το ρίχνουν στην γυμναστική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Παπαράτσι στη Μύκονο – Η Κάβουρα σκύβει και κάποιος της τον πιάνει… «Ως έθνος που αγωνίζεται καθημερινά εδώ και χιλιάδες χρόνια, γνωρίζουμε όλα αυτά τα γεγονότα. Γνωρίζουμε πολύ καλά το τίμημα που πληρώνουμε σε αυτή τη χώρα, με το αίμα των μαρτύρων. Σήμερα, είμαστε αποφασισμένοι να πληρώσουμε οποιοδήποτε τίμημα. Ό,τι κι αν κάνουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει εμπόδιο στα βήματα της Τουρκίας με τη βοήθεια του Αλλάχ. Η Τουρκία δεν υπήρξε ποτέ επιθετικό κράτος σε όλη την ιστορία της, είναι ένα από τις σπάνιες περιπτώσεις μη αποικιακού κράτους», ανέφερε.[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ