Έδιωξε παίκτη ο Σωτήρης Κοντιζάς από τη διαδικασία των bootcamp του MasterChef 4, κατά το χθεσινό επεισόδιο που προβλήθηκε.

 

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα του ριάλιτι, ήρθαν κριτές και διαγωνιζόμενοι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ζητάει από παίκτη να πάρει το πιάτο του και να φύγει.

 

Ο Παναγιώτης μαζί με άλλους δύο παίκτες, βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και οι τρεις του διεκδίκησαν τις πολυπόθητες ποδιές, που τους δίνουν το εισιτήριο για τον διαγωνισμό του MasterChef.

 

Έδιωξε παίκτη ο Σωτήρης Κοντιζάς: Δεν ήταν σίγουρος για την είσοδό του στον διαγωνισμό

 

Ένας από αυτούς, ο Παναγιώτης, ο οποίος είχε καταφέρει στην προηγούμενη φάση του παιχνιδιού να πάρει ποδιά και να περάσει στα bootcamp, είπε στον Σωτήρη Κοντιζά ότι δεν ήταν σίγουρος ότι θα μπορούσε να μπει μέσα στο σπίτι του MasterChef.


 

Για να εξηγήσει τα λεγόμενά του, του είπε ότι παράλληλα διευθύνει επιχείρηση, την οποία δεν είναι σίγουρος για το αν θα μπορέσει να την αφήσει για να μπει στο σπίτι του MasterChef, καθώς είναι προτεραιότητά του.


 

Έδιωξε παίκτη ο Σωτήρης Κοντιζάς: Ψάχνει αποφασισμένους και σίγουρους παίκτες

 

Τότε, ο γνωστός σεφ φάνηκε να ενοχλείται και του ζήτησε αμέσως να αποχωρήσει εφόσον δεν ήταν σίγουρος, καθώς ο ίδιος ψάχνει για αποφασισμένους παίκτες που πάνε για το έπαθλο και τον τίτλο του MasterChef.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr