Θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά στα 43 της χρόνια και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που την δείχνει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από το post της ότι η αγωνία της ήταν μεγάλη τόσο για την ηλικία της όσο και γιατί στο παρελθόν είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη. Αυτά ήταν κάτι που την άγχωσαν και δεν θέλησε να δεθεί με το μωρό της πριν την καθησυχάσουν οι γιατροί.


Διαβάστε περισσότερα


Επαληθεύτηκε! Έγκυος πάλι. Αφού ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος πριν από 13 εβδομάδες, είχα ένα μείγμα συναισθημάτων που κυμαίνονταν μεταξύ πλήρους χαράς και απόλυτης τρομοκρατίας. Λόγω της ηλικίας μου και την απώλεια της τελευταίας εγκυμοσύνης δεν ήθελα να συνδεθώ με αυτό το πιθανό μωρό πολύ γρήγορα» έγραψε στο Instagram και συνέχισε εξηγώντας ότι τους τελευταίους μήνες επισκέφθηκε πολλές φορές τους γιατρούς για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και συνέχισε:

«Σας ευχαριστούμε για την αγάπη. Είμαστε ευλογημένοι με ένα άλλο κορίτσι! Τέλος πάντων, ευχόμαστε σ’ εμένα και το μωρό μου τύχη! Σας στέλνω πολλή αγάπη και θα σας κρατήσω ενημερωμένους για την πρόοδό μου!»

Δείτε για ποια πρόκειται στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ