Πασίγνωστος αθλητής… «σέρνεται» γιατί του έκανε μάγια η πρώην γυναικά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγελίες ότι η εντυπωσιακή ξανθιά συμμετέχει σε τελετές μαγείας για να κάνει κακό, από αγωνιστικής άποψης στον πρώην της!

Την ώρα που ο Τομ Μπρέιντι συνεχίζει να «σέρνεται» στα γήπεδα του αμερικανικού φούτμπολ, μια τρελή θεωρία συνωμοσίας, που έγινε viral στα social media, μόνο που δεν εμφάνισε την εν διαστάσει σύζυγό του, Ζιζέλ Μπούντχεν, να… πετάει καβάλα σε ψάθινη σκούπα.


Η αλλοπρόσαλλη θεωρία, σύμφωνα με τη «Marca», άρχισε από το TikTok και το hashtag #WitchesOfTikTok («Οι μάγισσες του TikTok») και υποστηρίζει ότι η Ζιζέλ συμμετέχει σε τελετές μαγείας για να κάνει κακό, από αγωνιστικής άποψης, στον Μπρέιντι. Στόχος της «μάγισσας Ζιζέλ», όπως την εμφανίζουν οι δημιουργοί της θεωρίας συνωμοσίας, είναι ο Μπρέιντι να μην μπορεί να… πάρει τα πόδια του στο γήπεδο μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, η οποία προκάλεσε τον χωρισμό του ζευγαριού ύστερα από 13 χρόνια γάμου.

Ο χρήστης @sindulce που δημοσίευσε το βίντεο υποστηρίζει ότι η Ζιζέλ είναι «καλή μάγισσα», καθώς χρησιμοποιεί τη μαγεία για καλό σκοπό, για να κάνει τον Μπρέιντι να εγκαταλείψει το αμερικανικό φούτμπολ και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...