Ένας πατέρας είπε ότι πέρασε οκτώ ώρες κόβοντας το σώμα της γυναίκας του αφότου πέθανε σε ξενοδοχείο στο Μιζούρι επειδή φοβόταν ότι οι αρχές θα έπαιρναν τα παιδιά του.

Ο 36χρονος Justin Rey, δήλωσε την Τρίτη στο δικαστήριο ότι η προστασία της οικογένειάς του ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν ζήτησε βοήθεια ούτε όταν η Jessica Rey γέννησε μόνη της σε ξενοδοχείο αλλά ούτε κι αφότου αυτοκτόνησε.

Justin Rey, 36, in a police mug shot

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν αργότερα τον Rey με τη νεογέννητη και τη 2 ετών κόρη του, μαζί με τις τσάντες στις οποίες περιέχονταν το τεμαχισμένο σώμα της γυναίκας του, σε μία αποθήκη στη Lenexa του Kansas.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας είπε ότι ο 36χρονος τεμάχισε το πτώμα της συζύγου του, ενώ τα παιδιά του έβγαζαν φωτογραφίες μαζί του και έπειτα έριξαν μερικά μέρη του σώματός της στη λεκάνη της τουαλέτας.

Jessica Rey

Ο Rey δεν κατηγορείται για το θάνατο της συζύγου του, αλλά κατηγορείται για εγκατάλειψη πτώματος και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σύμφωνα με το The Kansas City Star.

“Έπρεπε να κάνω κάτι,” είπε ο Rey. “Η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα και έπρεπε να κάνω κάτι για να την προστατεύσω.”


Ο αξιωματικός που βρήκε τον Rey στην αποθήκη δήλωσε ότι το 2 ετών παιδί εμφανίστηκε σε “βρώμικη κατάσταση” και έμοιαζε “σαν να είχε καρκίνο”.

Το μωρό είχε σοβαρή λοίμωξη των ματιών, σύμφωνα με πολλούς μάρτυρες. Η πρόνοια αφαίρεσε την επιμέλεια και των δύο παιδιών από τον Rey.

Rey, looks at crime scene photos during questioning by prosecutor Sarah Hill 

Ο Rey είπε στην αρχή ότι η σύζυγός του πέθανε κατά τον τοκετό, αλλά η αστυνομικός Shannon Murphy, κατέθεσε ότι ο Rey της είπε ότι η σύζυγός του είχε αυτοκτονήσει.

Αφότου τα παιδιά έβγαλαν φωτογραφίες με το νεκρό σώμα της, ο Rey είπε στην Murphy ότι «το έκοψε σαν ψάρι». Η Murphy είπε ότι ο Rey πέταξε μέρη του σώματός της στη λεκάνη της τουαλέτας.

Rey in a Facebook photo

Ο δικαστής Charles Glenn, δήλωσε ότι βρέθηκαν αρκετές μαχαιριές σε ορισμένα μέρη του σώματος της Jessica Rey, αλλά ότι δεν ήταν δυνατόν να διαπιστωθεί αν οι τραυματισμοί προκλήθηκαν πριν ή μετά το θάνατό της.

Ο Rey είπε στο δικαστήριο ότι αυτός και τα παιδιά δεν ζούσαν στην αποθήκη, όπως είπαν οι μάρτυρες, αλλά ότι ήταν εκεί μόνο για περίπου 11 ώρες ενώ προετοιμαζόταν να ταξιδέψουν στην Αριζόνα, όπου δήλωσε ότι σκόπευε να κάνει στη γυναίκα του μία σωστή κηδεία.

Rey in court in 2017

Είπε επίσης ότι τα παιδιά του τα πρόσεχε καλά. “Δεν είχα θέσει σε κίνδυνο τα παιδιά μου,” κατέθεσε.

“Τα παιδιά μου ήταν απολύτως υγιή.”

Η δίκη του θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου στο δικαστήριο του Kansas.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ