Περιπέτεια δίχως τέλος για τον Andrew Tate: Θα κρατηθεί από τις ρουμανικές αρχές για 30 μέρες

Όπως έγινε γνωστό ο Andrew Tate και ο αδελφός του που συνελήφθησαν από τη ρουμανική αστυνομία θα μείνουν υπό κράτηση για 30 μέρες.
Σε μεγάλες περιπέτειες έχουν μπει ο Andrew Tate και ο αδελφός του Tristan μετά την σύλληψή τους από τις ρουμανικές αρχές. Τα δύο αδέλφια κατηγορούνται για κύκλωμα εμπορίας γυναικών, βιασμό και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Δικαστήριο της Ρουμανίας διέταξε αργά το βράδυ της Παρασκευής (30/12) να παραταθεί για 30 ημέρες η κράτηση του γνωστού influencer και του αδελφού του. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εισαγγελίας δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος τα δύο αδέλφια θα παραμείνουν στη φυλακή.
Διαβάστε περισσότερα

«Οι τέσσερις ύποπτοι φαίνεται πως συνέστησαν μια εγκληματική οργάνωση με στόχο να στρατολογούν, να στεγάζουν και να εκμεταλλεύονται γυναίκες εξαναγκάζοντάς τις να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που μπορούσε κανείς να δει σε εξειδικευμένους ιστοτόπους έναντι χρημάτων», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε δήλωσή τους αργά χθες.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι τα αδέλφια Tate θα μείνουν υπό κράτηση για 24 ώρες, τελικά οι εισαγγελείς της Ρουμανίας ζήτησαν να κρατηθούν για επιπλέον 30 ημέρες.

Ο Andrew Tate εντοπίστηκε από την αστυνομία μετά την κόντρα του στο διαδίκτυο με την ακτιβίστρια Greta Thungberg και ένα κουτί πίτσας ρουμανικής αλυσίδας, που πρόδωσε την τοποθεσία του.

Όλα ξεκίνησαν…

πριν από μερικές μέρες όταν ο Tate προσπάθησε να κοροϊδέψει την ακτιβίστρια Greta Thunberg, την οποία και έκανε tag σε μια ανάρτηση στο Twitter για το κλίμα, ζητώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, ώστε να της στείλει «μια πλήρη λίστα με τη συλλογή αυτοκινήτων μου και τις αντίστοιχες τεράστιες εκπομπές τους».«Έχω 33 αυτοκίνητα», ενώ στην ανάρτησή του έκανε αναφορά σε μια Bugatti και δύο Ferrari, σημειώνοντας πως αυτό είναι μόνο η αρχή. «Παρακαλώ, δώσε μου το email σου, ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους» συμπλήρωσε ο influencer απευθυνόμενος στη Σουηδέζα ακτιβίστρια.

Την επόμενη ημέρα, η ακτιβίστρια του κλίματος απάντησε με ένα δικό της tweet, στο οποίο έλεγε: «Ναι, παρακαλώ διαφωτίστε με. Στείλτε μου email στο smalldi***[email protected] (μικρ…τσούτσ@νηενέργεια@βρεςνακάνειςκάτιστηζωήσου)». Η αντίδραση της Thunberg, έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας στο Twitter περισσότερες από 150 εκατ. προβολές, 2,5 εκατ. likes και περισσότερα από 400 χιλιάδες retweets.

Η διαδικτυακή κόντρα του με την Thunberg, φαίνεται ότι ήταν αυτή που οδήγησε στις αρχές στην σύλληψη του Tate, καθώς στο βίντεο που ανέβασε και κορόιδευε την ακτιβίστρια αποκάλυψε την τοποθεσία του. Μάλιστα, το βίντεο φαινόταν και μια πίτσα γνωστής ρουμανικής αλυσίδας, κάνοντας πιο εύκολο το έργο των αρχών να τον εντοπίσουν.

Μετά την σύλληψη του Andrew Tate η Greta Thunberg «ξαναχτύπησε» στο Twitter γράφοντας: «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...