Πέθανε μετά το ονειρικό ταξίδι με τον σύντροφό της

Συντετριμμένοι οι οικείοι της 24χρονης Hayley Beadman. Βρήκε τραγικό θάνατο λίγες ώρες μετά την επιστροφή από τις διακοπές της στο Μπαλί με τον σύντροφό της.

Η Hayley Beadman από τη νότια Αυστραλία έπαθε καρδιακή προσβολή μία ημέρα μετά τις διακοπές της στο Μπαλί. Άφησε την τελευταιά της πνοή σε νοσοκομείο της Αδελαΐδας την Τρίτη.Διαβάστε περισσότερα

Η άτυχη νεαρή γυναίκα υπέστη ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από μυοκαρδίτιδα. Τόσο η Hayley, όσο και ο σύντροφός της Ben Moore είχαν βρεθεί θετικοί στον Covid στις 23 Νοεμβρίου μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές τους. Δεν πέρασαν 24 ώρες από την επιστροφή τους και η Hayley άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στο στήθος. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω διερεύνηση των συμπτωμάτων της.

Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, σταμάτησε ξαφνικά η καρδιά της. Το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθούσε επί 50 λεπτά να την επαναφέρει στη ζωή. Έπεσε σε τεχνητό κώμα από το οποίο η οικογένεια της Hayley ανέφερε ότι ξύπνησε. Όλοι πίστευαν ότι βρισκόταν στον δρόμο της ανάρρωσης κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...