Τις ανησυχίες του για την επόμενη μέρα στον χώρο του Πολιτισμού μετά και την άρση των περιοριστικών μέτρων τα οποία είχαν θεσπιστεί κατά του κορονοϊού εξέφρασε ο Πέτρος Λαγούτης μιλώντας στην εκπομπή «Open Ελλάδα» το πρωί της Τετάρτης.

Ο ηθοποιός αρχικά σημείωσε πως: «Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχω βρεθεί σε κάποιο κόμμα, ποτέ δεν έχω πάρει δημόσια θέση τέτοια, οπότε είτε καλά είτε κακά πω για την κυβέρνηση σήμερα δεν το κάνω έχοντας στο μυαλό μου κάτι άλλο. Και το λέω αυτό γιατί σαφώς όλοι είμαστε ικανοποιημένοι από τα μέτρα που πάρθηκαν εγκαίρως και από όλο το κομμάτι της υγείας νομίζω ότι προστατευτήκαμε. Έτσι έπρεπε να γίνει, έτσι έγινε και φανήκαμε οι πολίτες πολύ συνεπείς. Από εκεί και πέρα, κρατώντας τις κουβέντες του ίδιου του πρωθυπουργού, περιμέναμε και οι ομάδες των επαγγελμάτων που θίγονται περισσότερο αυτή τη στιγμή».


Στη συνέχεια ο Πέτρος Λαγούτης τόνισε: «Όταν λέμε καλλιτέχνες δεν εννοούμε μόνο εμάς αλλά και όλους όσους δουλεύουν μαζί μας. Ο κόσμος μπορεί να μην ξέρει πως για να βγει ένα σίριαλ δεν δουλεύουν οι δύο ηθοποιοί που βλέπει αλλά άλλα 15, 20, 40 άτομα από πίσω. Για να βγει μια παράσταση δουλεύουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι» και συμπλήρωσε: «Όλοι αυτοί, λοιπόν, οι άνθρωποι ξαφνικά έχουμε βρεθεί ανήμποροι. Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που ζει μέσα από το θέατρο και την μουσική. Όλον αυτόν τον κόσμος εφόσον είμαστε σε συνθήκες πολέμου ακόμα, πρέπει κάπως να φροντίσει το κράτος να μην μείνει έτσι».

Πηγή: www.newsbeast.gr[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ