Πήγαν στον Σεφερλή και έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα – “Πάγωσε” με τις απαντήσεις ο Μάρκος!

Όχι μόνο δεν κατάφεραν να κερδίσουν, αλλά οι απαντήσεις που έδωσαν, έδειξαν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα…

Ρεσιτάλ έδωσε μία παρέα στο παιχνίδι 5χ5 του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς κατάφεραν να μην πετύχουν τίποτα σε ερώτηση Γεωγραφίας.

Η ερώτηση του παρουσιαστή ήταν «πείτε μας ένα νησί του Ιονίου που φημίζεται για τις παραλίες του». Η πρώτη απάντηση ήταν η Σαντορίνη, η δεύτερη Χαλκιδική και η τρίτη μετά από ώριμη σκέψη η… Πράγα!Διαβάστε περισσότερα

Όπως ήταν λογικό το βίντεο έγινε viral και τα σχόλια… έπεσαν βροχή, αφού οι απαντήσεις έφεραν σε αμηχανία και τον Σεφερλή που ξέσπασε σε λίγα.Ένας εκ των πρωταγωνιστών πάντως, απάντησε σχετικά κάτω από το βίντεο: «Θα ήθελα λίγο να ηρεμήσετε και να μην το περνάτε τόσο κατάκαρδα !! Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να έγινε και δώσαμε εκείνες τις απαντήσεις .. μπορεί να το κάναμε επίτηδες για να γίνουμε βαιραλ μπορεί και όντως να μην γνωρίζαμε .. μπορεί να κόλλησε το μυαλό μας !! Εσείς όμως που είστε μορφωμένοι και λυπηθήκατε τόσο πολύ για εμάς ψηφίζετε και φτάσατε την Ελλάδα στο σημείο που είναι ???????????? !! Επειδή είστε σκατοψυχοι και κατακρίνετε και λιθοβολείτε οτιδήποτε δεν σας κάτσει καλα@στ αυτιά μιας κι εσείς είστε ΤΕΛΕΙΟΙ ! ????????????».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...