Η διόγκωση των αμυγδαλών οφείλεται τις περισσότερες φορές σε φλεγμονή που προκαλείται από ιούς, λοιμώξεις και αλλεργίες. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση η 30άρα που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου της Ρόδου… είχε “μεγάλη” φλεγμονή. Τι συνέβη;

Εδώ και καιρό η πρωταγωνίστριά μας είχε ξεκινήσει μια διαδικτυακή επικοινωνία με νεαρό γυμναστή του νησιού. Σκάρτα 22 αυτός με πτυχίο απο σεμινάρια στο διαδίκτυο αλλά πολλές εικόνες στο Ίνσταγκραμ με το πρησμένο καβάλο του… προκαλούσε τις φαντασιώσεις της. Κάποια στιγμή χθές το μεσημέρι βρέθηκαν για φαγητό.


Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μοιράζει λεφτά ο Μητσοτάκης! Μποναμάς 900 ευρώ τα Χριστούγεννα – Δες αν είσαι στους δικαιούχους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης : Ο άγριoς καυγάς που τον ανάγκασε να αποχωρήσει

Εμβολιασμένος αυτός και με τρελές τάβλες απο την πολύμηνη αποχή δεν έχασε χρόνο. Μπήκε στο αυτοκίνητο… μαζί της και ξεκίνησαν για το βουνό της Φιλερήμου. Εκεί σε ένα στενό άνοιξε το παντελόνι του και έβγαλε έξω την 25ποντή αλεθομηχανή του.


Η 30χρονη σάστισε… αλλά πίστεψε πώς έχει τον τρόπο να δουλέψει τον… μοχλό. Έλα όμως που πνίγηκε απο την μανία της… με αποτέλεσμα και να δαγκώσει τον νεαρό αλλά και να αισθανθεί πνιγμό με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο τις αισθήσεις της. Ο νεαρός την επανέφερε και αμέσως μετά του ζήτησε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο γιατρός στα επείγοντα κατάλαβε μετά απο ώρα τι συνέβη και της σύστησε αντιβίωση.

Έτσι είναι. Όταν πηδάς μεγάλα βρώμικα παλούκια… πρήζονται οι αμυγδαλές σου.