Πήγε να πάρει το αυτοκίνητο και το βρήκε χωρίς ελαστικά σε αυτή την κατάσταση

Οι δράστες έκλεψαν τα λάστιχα και τις ζάντες από το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στη Θεσσαλονίκη. Τα έχασε ο οδηγός όταν επέστρεψε για να το πάρει…

Σε… επιδημία εξελίσσεται το φαινόμενο των κλοπών σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη. Σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, οι δράστες σηκώνουν ΙΧ ανενόχλητοι και κλέβουν τα λάστιχα και τις ζάντες.
Διαβάστε περισσότερα

Ένα ακόμη περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, βραδινές ώρες της Παρασκευής 19 Αυγούστου. Στην οδό Μαραθώνος με Ύδρας οι δράστες τοποθέτησαν τούβλα στην κάτω πλευρά του αυτοκινήτου για να μπορέσουν να το σταθεροποιήσουν και στη συνέχεια αφαίρεσαν τα λάστιχα χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς.

Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ το επόμενο πρωί κατευθύνθηκε στο όχημα του για να μετακινηθεί και σοκαρισμένος είδε το όχημα χωρίς ρόδες. Βέβαια αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανάλογων κλοπών.

Ιδιοκτήτες ΙΧ παρκάρουν τα οχήματα τους σε γειτονιές και επιστρέφουν βρίσκοντάς τα «γδυμένα». Οι δράστες εκμεταλλεύονται την ελλιπή αστυνομική φύλαξη και το γεγονός ότι η πόλη αυτή την περίοδο είναι άδεια, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών που πραγματοποιούν αρκετοί πολίτες.Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται έντονα τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Χαλκιδική. Δείτε τις εικόνες του seleo…

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Σφαγή» για ζάπλουτο Ιταλό που… σκαμπιλίζει οπίσθια μοντέλων στο κότερό του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Με περουκίνι κυκλοφορεί ο Καρβέλας – Δείτε τις φωτό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...