Πιτσιρικάς βγάζει χιλιάδες ευρώ πουλώντας άδεια μπουκάλια

Ο Τσάρλι Σμιθ είναι 10 ετών και άρχισε να πουλάει άδεια μπουκάλια ενεργειακού ποτού στο ebay.

Ένας εκκολαπτόμενος επιχειρηματίας από την Αγγλία σκέφτηκε να πουλήσει άδεια μπουκάλια γνωστού ενεργειακού ποτού σε καταναλωτές που θέλουν να το έχουν στα χέρια τους. Ο Τσάρλι Σμιθ, δέκα ετών, αψήφησε τις υπερβολικές ουρές έξω από τα καταστήματα τον περασμένο μήνα για να πάρει στα χέρια του το ποτό.

Έτσι αφού κατανάλωσε το περιεχόμενου των μπουκαλιών, σκέφτηκε να πουλήσει, στο λογαριασμό που είχε η μητέρα του στο ebay. Η πρώτη πώληση του Τσάρλι του απέφερε 12€ για πέντε άδεια μπουκάλια. Σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αποταμιεύσει 10.000€.Διαβάστε περισσότερα

Και μετά από αυτή την επιτυχία, άρχισε να πληρώνει άλλους νέους 1€ για τα άδεια μπουκάλια τους, με την ελπίδα να κερδίσει καλύτερο κέρδος στην ελεύθερη αγορά. Ο μπαμπάς του Τσάρλι, Άνταμ, λέει ότι είναι «γελοίο» το γεγονός ότι οι κάποιο πληρώνουν για τα πλαστικά σκουπίδια. Βέβαια δεν μπορεί να αναιρέσει την ευρηματικότητα του παιδιού του.

Ο ίδιος είπε σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Star: «Είναι πολύ φυσιολογικό για τον Τσάρλι. Είναι πολύ καλός με τα χρήματά του, δεν του αρέσει να τα ξοδεύει. Του αρέσει να προσπαθεί να αγοράσει και να πουλήσει οτιδήποτε για να βγάλει κέρδος». Ο εκκολαπτόμενος επιχειρηματίας Τσάρλι, σχολίασε όσα είπε ο πατέρας του: «Μου αρέσει, μου αρέσει να βγάζω χρήματα. Θέλω να γίνω επιχειρηματίας όταν μεγαλώσω».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...