Πλάνταξε στο κλάμα η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Το «διαλυμένο» σπίτι της μετά τον χωρισμό

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η τρέχουσα περίοδος για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης μετά τον χωρισμό της

Η ίδια το τελευταίο διάστημα έχει χωρίσει από τον σύντροφό της με τον οποίο μάλιστα, ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το πρώην ζευγάρι έμενε κάτω από την ίδια στέγη από την αρχή της σχέσης, ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη ως λάτρης των social media μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές τους, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον πρόσωπό του.

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ανακοινώσει πως σε λίγο διάστημα θα μετακομίσει σε νέο σπίτι, αφού εκεί που μένει μέχρι και σήμερα, συγκατοικούσε με τον πρώην σύντροφό της.

Διαβάστε περισσότερα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9/12, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήρτησε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, μέσα από το οποίο μας έδειξε τις κούτες που έχει μαζέψει για να μεταφέρει τα πράγματά της στο ίδιο σπίτι.

Μιλώντας στην κάμερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, συναισθηματικά φορτισμένη είπε: «Νομίζω ότι το χειρότερο κομμάτι είναι αυτό που τα βλέπεις όλα διαλυμένα, όλα αυτά που έχεις φτιάξει. Να σας δείξω τώρα τι επικρατεί. Δεν έχω χειρότερο από αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, θετικά για το τι πάμε να χτίσουμε. Θα περάσει και η σημερινή ημέρα και έρχονται ακόμα καλύτερες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...