Ποιο ζευγάρι έσπασε τους κανόνες στο Love Island;

Τίτλους τέλους θα ρίξει πρόωρα το Love Island, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μπορεί κάποιοι στον ΣΚΑΙ να πίστευαν ότι το ριάλιτι, που κοστίζει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, θα μπορέσει να χτυπήσει την μυθοπλασία και τον ανταγωνισμό, ωστόσο έκαναν λάθος.

Τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει φέρνουν και το κόψιμό του. Το κοινό δεν ανταποκρίθηκε ούτε στα καυτά φιλιά των παικτών, ούτε στις καλλίγραμμες παίκτριες που κυκλοφορούν με τα αισθησιακά τους μαγιό, με αποτέλεσμα ο τελικός να προβληθεί πολύ νωρίτερα από ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένος.

Συγκεκριμένα, θα προβληθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και στη συνέχεια οι παίκτες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Πάντως, κάποιοι πέρασαν αρκετά καλά στη βίλα του ριάλιτι ενώ φαίνεται ότι ήρθαν και κοντά. Για την ακρίβεια πάρα πολύ κοντά.Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζανή, που ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκαν ότι έκαναν σεξ.

Κόντρα στους κανόνες του παιχνιδιού συνευρέθηκαν και… προχώρησαν τη σχέση τους λίγο παρακάτω.

Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι. Μετά την οικειοθελή αποχώρησή τους παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο κανάλι της Έλενας Κρεμλίδου στο youtube.

Ενώ λοιπόν, είχαν απαντήσει σε όλες τις αδιάκριτες ερωτήσεις, όταν ρωτήθηκαν για το αν έκαναν σεξ μέσα στο παιχνίδι, κοιτάχτηκαν με πονηρό ύφος και έβαλαν τα γέλια. Δεν έδωσαν -φυσικά- λεπτομέρειες αλλά το βλέμμα τους τα «είπε» όλα.

Δείτε το βίντεο στο 3:30

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...