Μετά από 16 χρόνια, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» επέστρεψε στους δέκτες μας με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στην πρεμιέρα του παιχνιδιού γνωρίσαμε δύο παίκτες που προσπάθησαν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ο κάθε παίκτης είχε στη διάθεσή τους τρεις βοήθειες, εκείνη του κοινού, εκείνη του 50-50 (που απέκλειε τις δυο από τις τέσσερις απαντήσεις) και την βοήθεια του τηλεφώνου.

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: «Χαμός» από σχόλια στο Twitter για παίκτη


Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι – Η 30χρονη κατηγόρησε το παιδί ότι την παρέσυρε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Υπάτιος Πατμάνογλου – Το δυστύχημα που του στέρησε γυναίκα και γιο, η αποζημίωση μαμούθ και ο δεύτερος γάμος

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε συνομιλία που είχε με τους παίκτες, είπε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του παιχνιδιού, καθώς και ότι το απολαμβάνει όχι μόνο ως παρουσιαστής, αλλά και ως τηλεθεατής.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter δεν θα άφηναν ασχολίαστη αυτήν την τηλεοπτική επιστροφή στην τηλεόραση, με τους ίδιους να σχολιάζουν ιδιαίτερα τον δεύτερο παίκτη, ο οποίος σχολίαζε την κάθε του απάντηση, ακόμα κι αν η ερώτηση ήταν πολύ απλή.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:


Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχοςΠοιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος