Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε να πει αποθεωτικά σχόλια για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Τι ανέφερε για το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη και την συνέχεια.

Ο Ποκετίνο επισήμανε για:

Τις σκέψεις του: Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν ήμουν χαρούμενος εξαρχής με την απόδοση. Είχαμε ένα πλάνο και δεν το υπηρετήσαμε. Βάλαμε δύο γκολ. Όμως εάν αναλύσεις την απόδοση δεν ήταν καλή. Δεχθήκαμε φάσεις από τον Ολυμπιακό. Το 1-2 ήταν οδυνηρό για εμάς. Τέτοια ματς απαιτούν πολύ υψηλό επίπεδο. Στο 2ο μέρος ήμασταν πιο καλοί αλλά δεχθήκαμε το γκολ. Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε κάποιες στιγμές αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Το εάν δεν μαθαίνει το μάθημά του ο σύλλογός του: Δεν είμαι σίγουρος πως να το εξηγήσω. Εάν δεν έχουμε την απαιτούμενη ένταση έχουμε πρόβλημα. Δεν μιλάμε για ποιότητα. Μιλάμε για θέματα συγκέντρωσης, προσοχής και το πως λειτουργείς αλλά και πως προβλέπεις την κάθε αντίδραση του αντιπάλου. Είναι θέμα ποιότητας υπό την έννοια το πως παλεύεις. Με πάθος, ένταση και κίνητρο. Δεν είναι ευθύνη μόνο ενός ανθρώπου. Είμαι απογοητευμένος για όλους. Στο β» μέρος πήγαμε πιο καλά αλλά δεν αξιοποιήσαμε ευκαιρίες που είχαμε. Όμως από το ξεκίνημα της σεζόν δεχόμαστε πολλά γκολ και πολλές φάσεις. Να είμαστε περισσότερο απαιτητικοί και να έχουμε περισσότερες εμφανίσεις σαν την Πάλας.


Τον Ολυμπιακό: Δεν με εξέπληξε αυτό που είδα από τον Ολυμπιακό. Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και περιμέναμε δύσκολο ματς. Είμαι απογοητευμένος από την προσέγγισή μας. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Πολύ ποιοτικός και θα είναι πολύ ανταγωνιστικός στον όμιλο.

Τον Ντέλε Άλι: Θα πρέπει να δούμε το πως θα τον ξανακάνουμε να έχει το επίπεδο που είχε. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο ματς. Είμαι χαρούμενος όμως από την απόδοσή του παρότι δεν έκανε εξαιρετικό ματς. Θέλει βελτίωση αλλά θέλει και χρόνο.

Το σκορ στο ματς και τον κόσμο του Ολυμπιακού: Ναι είχε περισσότερες προσπάθειες ο Ολυμπιακός. Οι φάσεις ήταν 5-5. Ναι συμφωνώ ότι είχε περισσότερες προσπάθειες ο Ολυμπιακός αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αξίζεις κάτι παραπάνω. Μιλάω και με το συναίσθημά μου. Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω τόσο καλά. Σήμερα λέω πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Το αίσθημα που μου μένει είναι αυτό. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ. Το πως έδινε ο κόσμος ώθηση στην ομάδα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τον κόσμο του. Συνολικά θεωρώ πως ήταν ένα δίκαιο σκορ και θέλω να σας πω ξανά μπράβο για τον κόσμο σας.

Πηγή: gazzetta.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ