Πώς ένας παντοπώλης από τη Καβάλα «εξέθεσε» πολυεθνικές και Κυβέρνηση

Σε μια άκρως συγκινητική πράξη αλληλεγγύης και συνάμα «αποστομωτική» κίνηση απέναντι στις πολυεθνικές εταιρείες που έφτασαν στο σημείο να τοποθετούν αντικλεπτικά συστήματα σε βρεφικά γάλατα, στη κυβέρνηση της φτωχοποίησης των πολιτών της και στον κατά τα άλλα λαλίστατο Υπουργό Ανάπτυξης που επί των ημερών του κάνει «πάρτι» η αισχροκέρδεια και οι συνεχείς αυξήσεις τιμών σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης, προχώρησε ο κύριος Τάσσος Βιλάνος, παντοπώλης στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook γνωστοποίησε την πρωτοβουλία του να χαρίσει βρεφικές τροφές και γάλα σε όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη καθώς και να βοηθήσει μέχρι τέλος του χρόνου όποια οικογένεια δεν έχει να φάει ένα καρβέλι ψωμί.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:«Εμβρόντητος παρακολούθησα την είδηση ότι αλυσίδα σουπερμάρκετ έβαλε αντικλεπτικό σύστημα σε ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. Προφανώς μια μάνα, ένας πατέρας, δεν είχε την δυνατότητα να ταϊσει τα μωρά του. Με θυμώνει και με στεναχωρεί βαθύτατα αυτή η κατάσταση.

Προσπαθώντας να κατανοήσω τις πράξεις αυτών των γονιών, καθώς υπήρξε περίοδος που και εγώ στερήθηκα βασικά αγαθά,

Παίρνω λοιπόν την πρωτοβουλία να χαρίσω βρεφικές τροφές και γάλα σε όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη. Βρίσκονται στο μαγαζί μου και όποιος θέλει έρχεται και παίρνει χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση να πάρει κάτι άλλο.

Σαν Τάσσο με βρίσκει σύμφωνο οι καλές πράξεις να διαφημίζονται στο ίντερνετ, καθώς συχνά γίνονται γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, είναι αναγκαίο να το γράψω εδώ για να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, και να φτάσει στα μάτια κάποιου που όντως χρειάζεται ένα προϊόν από τα παραπάνω.

Επίσης παίρνω την απόφαση από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, όποιος συμπολίτης μου έχει την ανάγκη για ένα καρβέλι ψωμί για να φάει ο ίδιος ή η οικογένειά του, με απόλυτη εχεμύθεια μπορεί να απευθυνθεί στη διεύθυνση του καταστήματος και να του το δώσουμε.

Καλά μυαλά σε όλους..»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...