Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βρέφους που εγκαταλείφθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μια 22χρονη φοιτήτρια, κάτοικος της πολυκατοικίας, κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται για την υπόθεση με το βρέφος.

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες στις τρεις πολυκατοικίες που βλέπουν στον ακάλυπτο, όπου το Σάββατο βρέθηκε νεκρό ένα βρέφος, οι αστυνομικοί φαίνεται ότι εντόπισαν τα ίχνη της μητέρας του άτυχου βρέφους. Νωρίτερα προσήχθαν στη ΓΑΔΑ μία 22χρονη μαζί με τη μητέρα της. Αυτή την ώρα οι δύο γυναίκες ανακρίνονται.

Διαβάστε περισσότερα

Η 22χρονη νεαρή φοιτήτρια, η οποία θεωρείται ως η βασική ύποπτη, μένει στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, όπου βρέθηκε νεκρό το βρέφος.


Η γυναίκα είναι Ελληνίδα και άγαμη, ενώ σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της αυτούς τους 9 μήνες, λόγω περιττών κιλών. Άλλωστε, όπως δηλώνουν κάτοικοι της πολυκατοικίας, που έμαθαν πριν λίγο τις εξελίξεις, δεν γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη κοπέλα κυοφορούσε.

Τι οδήγησε την 22χρονη στην αποτρόπαια πράξη Τους λόγους που οδήγησαν την νεαρή γυναίκα σε αυτή την φρικιαστική πράξη ερευνούν οι αστυνομικοί, που από την πρώτη στιγμή πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλα τα διαμερίσματα και των τριών πολυκατοικιών. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και εξετάζουν δύο σενάρια. Είτε η 22χρονη να εγκατέλειψε το μωρό της κάτω από ένα φαράσι στον ακάλυπτο λόγω επιλόχειας κατάθλιψης, είτε εξαιτίας κοινωνικών λόγων.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση