Προδομένη από τον σύντροφό της δηλώνει η Εύα Καϊλη

Προδομένη από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι αισθάνεται η Εύα Καϊλή σύμφωνα με όσα τόνισε ο δικηγόρος της, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος έπειτα από την πολύωρη συνάντηση που είχε με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή στις βελγικές φυλακές, όπου κρατείται, προκειμένου να καθοριστεί η υπερασπιστική της γραμμή σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για το Qatargate.

Σε δηλώσεις του στο Mega μετά την συνάντησή τους είπε ότι η πελάτισσά του είναι προβληματισμένη και αιθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, διότι τον εμπιστεύτηκε και την διέψευσε.


Διαβάστε περισσότερα

Ο κ. Δημητρακόπουλος διευκρίνισε ότι αύριο “είναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό”.

“Είμαι υποχρεωμένος να μην κάνω καμία δήλωση τώρα, αναφορικά με την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, δεν θα εξεταστεί αν είναι ένοχη ή αθώα, αλλά αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη ή να κρατηθεί στις φυλακές” σχολίασε και εξήγησε ότι αύριο θα ελεγχθεί αν η Εύα Καϊλή είναι ύποπτη φυγής κι αν έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Τόνισε ακόμη, ότι υπάρχουν τα νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη.

H Εύα Καϊλή αναμένεται να είναι παρούσα στο δικαστήριο στις Βρυξέλλες αύριο, στις 9 το πρωί (10 ώρα Ελλάδος), επιδιώκοντας να αποφύγει την προφυλάκισή της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...