Πρόεδρος επιχειρηματιών Μυκόνου: «Οι τουρίστες μας βρίζουν γιατί θεωρούν πως τους κοροϊδέψαμε»

Το «άνοιγμα» του νησιού σχολίασε ο πρόεδρος του σωματείου επιχειρηματιών και επαγγελματιών Μυκόνου – «Μετά την λήξη των μέτρων και εφόσον τα πράγματα πάνε καλά, θα επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση» –  Τι είπε στο protothema.gr

Την άρση των αυστηρών περιορισμών και το «άνοιγμα» της Μυκόνου, το οποίο αναμένεται τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, σχολιάζει στο protothema.gr, ο πρόεδρος του σωματείου επιχειρηματιών και επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου Ηρακλής Ζησιμόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε κακή κατάσταση η Γκερέκου – Σταματά τα γυρίσματα για την σειρά του Mega. Το παρασκήνιο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Όλη η αλήθεια για την περιουσία του Βοσκόπουλου – Πως είχε τακτοποιήσει τα πάντα ο «πρίγκιπας»

Ο κ. Ζησιμόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως θα ανοίξουμε την Δευτέρα, για την Παρασκευή το θεωρώ αδύνατο. Μετά την λήξη των μέτρων και εφόσον τα πράγματα πάνε καλά, θα επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση. Σημασία έχει ότι αυτές οι ημέρες είναι τραγικές για το νησί

Ο κόσμος φεύγει στην κυριολεξία, καλοί πελάτες δεν μας εμπιστεύονται πια, ενώ έχουμε και πολλές ακυρώσεις και για το μέλλον», ενώ προσθέτει:
«Ο κόσμος που έχει περάσει ένα χρόνο σε Lockdown δεν θέλει να κάνει διακοπές να ξεδώσει και όχι να είναι σε σιωπητήριο αλλά και ούτε να πηγαίνει για ύπνο στη 1η ώρα. Η Μύκονος δεν είναι το νησί που απλά θα φας, θα δεις το ηλιοβασίλεμα και θα πας για ύπνο. Αυτοί που βρίσκονται τώρα στο νησί μας βρίζουν διαρκώς γιατί θεωρούν πως τους κοροϊδέψαμε, ενώ αυτοί που είναι να έρθουν ακυρώνουν».
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ