“Αυτό ήταν το… ευχαριστώ!”, δήλωσε εξοργισμένη στη “Sun” η Lorna Garnett, μιλώντας για την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η απόφαση της να φιλοξενήσει στο σπίτι της μία πρόσφυγα από την Ουκρανία.

Η μητέρα δύο κοριτσιών 3 και 6 ετών παραδέχτηκε ότι είχε τις επιφυλάξεις της, αλλά τελικά θεώρησε ότι έκανε το σωστό λόγω της “τρομακτικής κατάστασης στην Ουκρανία”. Έτσι υποδέχθηκε στο σπίτι της στο Γιορκσάιρ την 22χρονη Sofiia, που κατάφερε να φύγει από το Λβιβ.

Διαβάστε περισσότερα

Από την αρχή τον ήθελε και ήταν αποφασισμένη να τον πάρει από μένα”, είπε χαρακτηριστικά για τον επί 10 χρόνια σύντροφο της, Tony Garnett.

Και συνέχισε: “Δεν την ένοιαζε η καταστροφή που άφησε πίσω της. Όλη η ζωή μου έχει ανατραπεί μέσα σε δύο εβδομάδες… Αυτό ήταν το “ευχαριστώ”, που της πρόσφερα στέγη”.


Ο 29χρονος -πρώην πλέον- σύντροφος της ζει με την 22χρονη Ουκρανή στο σπίτι των γονιών του… προσωρινά -όπως λέει- καθώς ψάχνουν σπίτι για να μετακομίσουν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Φούντωσαν» στο MEGA – Ρεπορτάζ από παραλία με πλάνα μόνο από κοπέλες με στρινγκ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά – Πίστευε ότι ήταν βάρος και αυτοπυροβολήθηκε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μέμος Μπεγνής: «Το ότι κόβονται από σήριαλ γκέι φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική»