Ψάχνουν και τον δεύτερο δράστη – «Η πρόθεση του δράστη ήταν θανατηφόρα»

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη της αιματηρής επίθεσης που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου, σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη, έχει εξαπολύσει η Αστυνομία.

Επισημαίνεται ότι ο 26χρονος δράστης έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Στούντιο με θέα» επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του ναι μεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, καθώς ακολουθεί ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο.Αναφερόμενος στην επίθεση ο κ. Μαρακάκης είπε πως «η πρόθεση του δράστη ήταν θανατηφόρα και κατά την άποψή μου η εμπειρία δείχνει ότι ένας άνθρωπος που χρησιμοποιεί το μαχαίρι, με αυτόν τον τρόπο το έχει ξανακάνει».

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, ο πελάτης του και ο δράστης δεν γνωρίζονταν, δεν είχαν προηγούμενα.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι οι εγκληματίες πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή, όπως ο βιαστής του Φαλήρου και συμπλήρωσε: Κυνηγάμε κάθε τόσο τους ίδιους και τους ίδιους εγκληματίες. Συλλήψεις γίνονται, η περεταίρω μεταχείριση είναι το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...