Σάλος με τις φωτογραφίες της 12χρονης που έχουν «μοιραστεί»: Ο Λιάγκας είδε on air εικόνες από τον βιασμό της (vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας είδε on air στο κινητό του σκηνές από τον βιασμό του κοριτσιού στο υπόγειο του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου.

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από το γεγονός πως πολλοί δημοσιογράφοι έχουν δει και κατέχουν στα κινητά τους φωτογραφίες της 12χρονης που βίαζαν και εξέδιδαν στον Κολωνό, με αποκορύφωμα μάλιστα το περιστατικό στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου ο Γιώργος Λιάγκας είδε on air στο κινητό του σκηνές από τον βιασμό του κοριτσιού στο υπόγειο του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου.

Ο κόσμος αναρωτιέται, πως είναι δυνατόν και πως (και από ποιον ή ποιους) επιτρέπεται να δίνονται και να μοιράζονται σαν φέιγ βολάν οι φωτογραφίες του 12χρονου κοριτσιού. Αντί να προστατευθεί, όλο και περισσότερος δημοσιογραφικός κόσμος την βλέπει και την έχει στο κινητό του. Ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε live στην εκπομπή της 19ης Οκτωβρίου: «Με ρωτάτε αν το έχω δει και σας λέω «όχι», αλλά επικαλούμαι 500 ανθρώπους που έχω μιλήσει».Διαβάστε περισσότερα

Όλο αυτό σε μία προσπάθεια να αντεγκλήσουν τα όσα ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι πως το κορίτσι δεν δείχνει για 12 ετών αλλά για παραπάνω. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως μοιάζει με 12 ετών και όχι μεγαλύτερη, συμπληρώνοντας πως στις σκηνές που έβλεπε στο κινητό του on air φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο του Ηλία Μίχου.«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός (σ.σ. ο Μίχος) τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Οι φωτογραφίες που τώρα είδα με έχουν σοκάρει, με έχουν παγώσει. Και το ξαναλέω, στις φωτογραφίες αυτές έχει βγάλει και το πρόσωπό του. Είναι φωτογραφίες που φαίνεται και ο ίδιος. Ενώ το πρωί σας είπα ότι δεν φαινόταν, έτσι είχα πληροφόρηση. Τώρα τις είδα. Σε κάποιες δεν φαίνεται, σε κάποιες είναι που τραβάει το κοριτσάκι φωτογραφία, συμμετέχει το κοριτσάκι, πώς… Δεν μπορώ να καταλάβω… Πώς, πώς, πώς; Με το 11χρονο» συνέχισε.

«Βγες και ζήτα συγγνώμη από την οικογένειά σου και από το πανελλήνιο. Ζήτα συγγνώμη από το κοριτσάκι, για να αισθανθείς λίγο καλύτερα αν έχεις το παραμικρό συναίσθημα. Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξαναδεί το ήλιο της ημέρας. Δεν θα σωφρονιστεί ποτέ, δεν πρέπει να ξανακυκλοφορήσει ελεύθερος ποτέ. Δεν πρέπει» φώναζε ο παρουσιαστής.

Να σημειωθεί πως και συνεργάτιδα στο πάνελ της εκπομπής, από το σχόλιό της, φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει δει και αυτή φωτογραφίες της ανήλικης.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στον κόσμο που οργισμένος διερωτάται πως είναι δυνατόν να έχει «μοιραστεί» προϊόν παιδικής πορνογραφίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...