Σάλος με το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα – Δεκάδες αντιδράσεις για την μαιμουδιά που έκανε!

Η Ιωάννα Μπέλλα, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με τον λογαριασμό της έχει αυτή τη στιγμή 1.800.000 ακολούθους, εκτός από τα αμέτρητα likes κάτω από κάθε της ανάρτηση, δέχεται και πολλά αρνητικά σχόλια, τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για το photoshop που κάνει.

Αυτή τη φορά, αφορμή για τις αντιδράσεις των ακολούθων της στάθηκε μια φωτογραφία της από εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, για το οποίο είχε φωτογραφηθεί και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021.

Πολλοί ακόλουθοί της παρατήρησαν πως το πρόσωπο του μοντέλου στη νέα του ανάρτηση είναι διαφορετικό από εκείνο στο περιοδικό, μαρτυρώντας πως σίγουρα έχει υποστεί επεξεργασία.Διαβάστε περισσότερα

Έτσι, οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν έχασαν ευκαιρία να σχολιάσουν την εμμονή της με τα φίλτρα και το photoshop, δείχνοντας, κατά κάποιον τρόπο, ασέβεια προς τους επαγγελματίες που δούλεψαν για το εν λόγω αποτέλεσμα.

Εμφανές το photoshop που έκανε η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στο περιοδικό SHAPE πριν από το photoshop

Ιωάννα Μπέλλα photoshop

Το μοντέλο στο περιοδικό SHAPE μετά το photoshopΤα απαξιωτικά σχόλια στην ανάρτηση της Ιωάννας Μπέλλα

Μπορεί η ανάρτηση να είναι παλιά, αλλά είναι καρφιτσωμένη στην κορυφή του προφίλ της και έτσι οι χρήστες τη βρήκαν εύκολα και να την έχουν γεμίσει με απαξιωτικά σχόλια.

Ιωάννα Μπέλλα photoshop

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νίκος Κοκλώνης – Φωτογραφίες που θα ήθελε να κάψει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 50 ετών με κορμί 20άρας – Δείτε πως είναι σήμερα η Ζώζα Μεταξά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...