Σαπίλα παντού – Μπλεγμένος σε κύκλωμα με πλαστά χαρτονομίσματα ο παιδοβιαστής

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι οι πρώτες συλλήψεις των βιαστών του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, με τις διωκτικές Αρχές να εκτιμούν πως ίσως ο αριθμός αυτός αγγίζει και τους 100. Η δικογραφία των 1.000 σελίδων που αποτυπώνει την φρικαλέα και μεθοδική δράση του 53χρονου συλληφθέντα -που είναι και ο βασικός κατηγορούμενος- περιέχει απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο.

«Από εδώ ‘ψάρευε’ τους πελάτες»
«Φύλλο και φτερό» έχουν κάνει οι αρχές τη διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία ο 53χρονος είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ στην 12χρονη, αναρτώντας ροζ υλικό. Ένα site γνωριμιών που υπόσχεται την ανωνυμία των χρηστών. «Ξεκίνα να κάνεις chat ανώνυμα. Κανένα προσωπικό σου στοιχείο δεν εμφανίζεται στο συνομιλητή σου αλλά και σε κανέναν άλλον παρά μόνο αν το θελήσεις εσύ. Επιτέλους, dating χωρίς δημόσιο προφίλ». Και παρά το γεγονός πως πρέπει να είσαι τουλάχιστον 20 χρονών για να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα, ο 53χρονος κατάφερε να φτιάξει προφίλ στο 12χρονο κορίτσι, «ψαρεύοντας» έτσι τουλάχιστον 210 επίδοξους πελάτες στα θολά νερά των παιδεραστών και παιδόφιλων.Διαβάστε περισσότερα

«Τι κάνεις μεσάνυχτα έξω μονή σου;»
Οι συναντήσεις, όπως φαίνεται, γίνονταν σε αυτοκίνητα, κοντά σε σταθμό του μετρό, με μια νέα μαρτυρία που φέρνει στο φως το «LIVE NEWS», να αποκαλύπτει πως η 12χρονη κυκλοφορούσε μέσα στη νύχτα μόνη γύρω από το μαγαζί του 53χρονου. «Ο αδελφός μου την είχε δει ένα βράδυ που πήγαινε στη δουλειά του ξημερώματα έξω από αυτό το μίνι μάρκετ. Και της λέει ‘τι κάνεις εκεί; Πήγαινε στο σπίτι σου γρήγορα’. Του έλεγε ‘περιμένω να ανοίξει’», λέει γειτόνισσα.Τόσο η ίδια η 12χρονη όσο και τα 7 ανήλικα αδέλφια της έκαναν περιστασιακές δουλειές, όπου έβρισκαν στη γειτονιά, για το χαρτζιλίκι τους. «Έδινα και στα μικρά γιατί μου πετούσαν τα σκουπίδια. Μου λέει να καθαρίσω το σπίτι για να της δώσω 10 ευρώ». Αυτές τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η 10μελής οικογένεια της ανήλικης φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ο 53χρονος βιαστής και προαγωγός της, βάζοντας σε εφαρμογή το αποτρόπαιο σχέδιό του.

«Μου πάσαρε πλαστά χαρτονομίσματα»
Μία νέα καταγγελία φέρνει στο φως το LIVE NEWS για την σκοτεινή δράση του 53χρονου που, όπως φαίνεται, συναλλασσόταν στις φανερές επαγγελματικές του δραστηριότητες με πλαστά χαρτονομίσματα.
«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος κατά καιρούς όπου μπορούσε να μπλεχτεί και να χωθεί, αν έβρισκε κάποια γνωριμία, χωνόταν. Δηλαδή θεωρώ ότι και τότε ήταν μπλεγμένος με πλαστά χαρτονομίσματα», λέει ο πρώην συνεργάτης του, Μάνος Συλλιγνάκης. Ο πρώην συνεργάτης του μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και καταγγέλλει πως στη μόλις εξάμηνη συνεργασία που είχε μαζί του, ο 53χρονος επιχείρησε να του πασάρει πλαστό χαρτονόμισμα. «Τότε οι πληρωμές δεν ήταν υποχρεωτικό να ήταν στην τράπεζα, οι καταθέσεις και απ’ ότι είχα μάθει τότε είχε μπλέξει και με κάποιο κύκλωμα με πλαστά χαρτονομίσματα και προσπάθησε να μου περάσει και εμένα κάποιο πλαστό χαρτονόμισμα τότε οπότε με αυτή την δικαιολογία τον έδιωξα και από συνεργάτη». Όπως λέει ο Μάνος Συλλιγνάκης, και άλλοι επιχειρηματίες στον χώρο των μίνι μάρκετ είχαν διαπιστώσει ότι ο 53χρονος είχε προσπαθήσει να διακινήσει πλαστά χαρτονομίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...