Σε «αναμμένα κάρβουνα» Βίσση και Πάνια: Άλλαξε την διαθήκη του ο Νίκος Καρβέλας μετά την γέννηση του γιου του;

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο Νίκος Καρβέλας αναθεωρεί τη διαθήκη του ώστε να συμπεριλάβει και το τρίτο του παιδί.

Ο πελαργός κατέφθασε και μετά το μαιευτήριο σειρά έχει ένα άλλο ραντεβού εξίσου σημαντικό για τον Νίκο Καρβέλα. Αυτό με τον συμβολαιογράφο. «Άλλαξέ τα όλα και γρήγορα» ήταν η εντολή του Νίκου Καρβέλα, δείχνοντας αποφασισμένος να μοιράσει ξανά όλη του την περιουσία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ερχομό του τρίτου του παιδιού και θέλει όλα να τα έχει μοιράσει μέχρι να χρονίσει.Διαβάστε περισσότερα

Ούτε ο ίδιος ο Νίκος Καρβέλας δεν περίμενε πως στα 70 του χρόνια θα ζούσε ξανά τέτοιες χαρές. Κι όμως, η νέα του σύντροφος, η Έλενα Φερεντίνου, τον έκανε να αναθεωρήσει όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα. Παρά τα 39 χρόνια διαφοράς το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, όμως επειδή ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης είναι στα 70 του φρόντισε να έχει εξασφαλισμένη και την τρίτη γυναίκα της ζωή του, μετά τις Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια.Μια απόφαση που, σύμφωνα με το YES MAGAZINE, δεν άρεσε καθόλου στις πρώην συζύγους του, οι οποίες έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους!

Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού

Νίκος Καρβέλας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με McGregor: Ανέβασε video από πολύ προσωπικές στιγμές με την σύζυγό του (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Έλενα Καμπέρη μας δείχνει τα… οπίσθιά της στο instagram – Πάρε υπογλώσσια! (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...