Σε απόγνωση ο Γιώργος Χειμωνέτος: «Πηγαίνω και βλέπω να μένει άλλος μέσα στο σπίτι μου. Το πήραν παράνομα»

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Ο γνωστός πρωταθλητής ποδηλασίας και μοντέλο αναφέρθηκε στη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης και τα shows της Ρούλας Κορομηλά που συμμετείχε, στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα αλλά και στη δικαστική διαμάχη που είχε πριν χρόνια, με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο το πατρικό του σπίτι στη Ρόδο.

«Εμείς ζήσαμε μία ιδιωτική τηλεόραση που ήταν σε άνθιση, επιδείξεις μόδας στο μόντελινγκ απίστευτες με πολύ μεγάλη γκάμα. Υπήρχε κατανάλωση. Όλο αυτό σαφώς ήταν κι ένα προσοδοφόρο έδαφος για εμάς που δουλεύαμε τότε ως μοντέλα. Τώρα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα» ανέφερε για τα 90’s ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Για την συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά ο ίδιος απάντησε: «Η Ρούλα ήταν φοβερό σχολείο. Prime time, Σάββατο. Εγώ κάποια στιγμή έτρεμε το μικρόφωνο στα χέρια μου από το άγχος, μην κάνεις λάθος, σαρδάμ… πάλι καλά βγήκαμε αλώβητοι. Μάθαμε πάρα πολλά πράγματα και την ευχαριστώ προσωπικά τη Ρούλα. Όλο αυτό μου έδωσε μία αναγνωρισιμότητα που μετά την εκταμίευσα κάπως».Ο Γιώργος Χειμωνέτος αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία αφορά το πατρικό του σπίτι στη Ρόδο. «Πήραν παράνομα το σπίτι. Θα μπορούσαν να συνδιαλαγούν μαζί μου και να βρούμε μία λύση. Εξαπάτησαν το δικαστήριο, έλεγαν ότι μένω σε ένα κομμωτήριο. Βρέθηκα να γίνεται ο πλειστηριασμός και να φεύγει το σπίτι. Να κατεβαίνω στη Ρόδο και να βλέπω να μένει άλλος μέσα. Τώρα είμαστε σε έναν ένδικο αγώνα να γυρίσει το σπίτι σε μένα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...