Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, ειδικά για την Αττική, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το dikaiologitika.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αιτία είναι οι…«φιλόδοξοι» εκδρομείς απο την Αττική, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να μετακινηθούν σε «κίτρινες» περιοχές, όπου η εστιάση θα είναι ανοιχτή και λειτουργεί κανονικά, μετά και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Διαβάστε περισσότεραΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μάρθα Καραγιάννη: Το σχόλιό της για τις φήμες ότι δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μοντέλο του Playboy καταγγέλλει αεροπορική εταιρία – «Με εξευτέλισαν λόγω του μεγάλου μου στήθους» (Photos/Video)

Περιοχές όπως το Ναύπλιο, η Αργολίδα, η Εύβοια, η Αράχωβα αναμένεται να είναι στις πρώτες εκτιμήσεις, όπου τα κρούσματα κινούνται σε χαμηλά επίπεδα. Από την άλλη, αυτομάτως γίνονται «υποψήφιες» για επισκέψεις από τους Αθηναίους και όσους βρίσκονται γενικότερα στην Αττική.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα μέτρο που μπορεί να ανακοινωθεί αν η Αττική «γκριζάρει», δηλαδή αν ακολουθήσει τα χνάρια της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, που βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τρίτης σε ολικό lockdown.