«Σήμερα μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο, πιο κάτω δεν πάει»

«Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».

Με αφορμή μία αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου για την περίοδο των γυναικών στην εκπομπή της σήμερα, η Τζόυς Ευδείδη προχώρησε σε μία ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του «Super Κατερίνα» είπε: «Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δεν γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε».

Δείτε το βίντεο
Διαβάστε περισσότερα

Λίγο αργότερα, η Τζόυς Ευείδη αφού παρακολούθησε το συγκεκριμένο απόσπασμα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».Κατερίνα Καινούργιου: Απαντάει με αιχμές στη Τζόυς Ευείδη – «Δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει στα όσα δήλωσε η Τζόυς Ευείδη για την παρουσιάστρια λέγοντας ότι «Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο, πιο κάτω δεν πάει».

Η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε την ανάρτηση της ηθοποιού και έγραψε: «Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! … και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη από την ηθοποιό.

Η Τζόυς Ευείδη, η οποία όπως φαίνεται παρακολουθούσε την εκπομπή, βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...