Σκάνδαλο στην Αλβανία – Συνελήφθη επικεφαλής στην υπηρεσία πληροφοριών με 58 κιλά ναρκωτικά

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία, καθώς η 28χρονη επικεφαλής στο τμήμα πληροφοικής της υπηρεσίας πληροφοριών Ερίσα Φέρο συνελήφθη μαζί με δύο άντρες, επειδή μετέφεραν 58 κιλά κάνναβης μέσα σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε η ίδια.

Όπως αναφέρει το αλβανικό σάιτ top-channel.tv οι αρχές του Πόγραδετς σε συνεργασία με εκείνες της Κορυτσάς συνέλαβαν την Φέρο κοντά στα σύνορα με την Βόρεια Μακεδονία, όπου μετέφερε τα ναρκωτικά μέσα σε όχημα που οδηγούσε.

Μάλιστα, μαζί της ήταν ο Λάικ Μπάσα, γιος επιχειρηματία από τη Φούσα Κρούγια και ένας 17χρονος με τα αρχικά M.K.

Σκάνδαλο Αλβανία

Παράλληλα, αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, ένας 30χρονος και ένας 28χρονος, κάτοικοι του χωριού Πισκουπάτ. Οι δύο τελευταίοι πρόλαβαν και διέφυγαν του ελέγχου των Αρχών στο σημείο.Η αστυνομική επιχείρηση έγινε στην περιοχή Qafë-Thanë, κοντά σε ένα εστιατόριο, όπου η Ερίσα Φέρο και οι συνεργοί της θεωρούσαν ότι μπορούσαν να μεταφέρουν με ασφάλεια τα ναρκωτικά, γιατί δεν υπήρχε «επαρκής αστυνομική κάλυψη» στο μέρος.

Παρόλα αυτά, η Αστυνομία τους εντόπισε και πλέον αναζητούνται και άλλα άτομα, καθώς θεωρείται από τις αλβανικές αρχές, ότι πρόκειται για κύκλωμα και όχι μια μεμονωμένη ανταλλαγή ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...