Σοκαριστική μαρτυρία γυναίκας: «Με βίαζε για ένα ολόκληρο 24ωρο – Νομίζω δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό που βιώσα»

Τα όσα συνέβησαν το 2017 όταν και έπεσε θύμα βιασμού εξιστόρησε μια γυναίκα στην εκπομπή Live News του Mega. Το θύμα βιασμού αναφέρθηκε στο μαρτύριο που βίωσε στα χέρια του βιαστή της για ένα ολόκληρο 24ωρο.

«Είχαμε επικοινωνία μέσω εφαρμογής facebook για 1.5 χρόνο περίπου, ως φίλοι αρχικά και στη συνέχεια πήρε άλλη τροπή η επικοινωνία μας» εξήγησε η ίδια. Ερωτώμενη για την ημέρα του ραντεβού λέει πως σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό της όλα όσα συνέβησαν στην πορεία.

«Υπήρχε μία οικειότητα, ήταν σε όλες τις φάσεις οικείος απέναντί μου, δεν μου έδωσε ποτέ την εικόνα ενός ανθρώπου που θα έκανε κάτι τέτοιο» πρόσθεσε η γυναίκα.Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, η γυναίκα αποκάλυψε πως είχε δει φωτογραφίες του και είχαν κάνει και κάποιες βιντεοκλήσεις, όπου ο δράστης στεκόταν, όπως περιγράφει το θύμα, στο ημίφως, προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες. «Πάντα του ζητούσα μια πιο καθαρή εικόνα του και πάντοτε υπήρχε κάποια δικαιολογία» συμπλήρωσε.

«Θεωρώ πως ήταν καθαρά θέμα τύχης και θαύματος» λέει η γυναίκα σχετικά με το πώς κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι του βιαστή της. Συνεχίζει περιγράφοντας πως τον παρακαλούσε πεσμένη στα γόνατα να την αφήσει να φύγει.Σημειώνεται πως ο άντρας συνελήφθη, δικάστηκε και του επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 12 έτη.
«Πάντα έχω στο μυαλό μου τη λήξη της ποινής του συγκεκριμένου ανθρώπου και νομίζω δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό που βιώσα…δεν τελειώνει ποτέ» λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του βιαστή της στο δικαστήριο, ο οποίος δήλωσε πως δεν την άγγιξε, ήταν αμέτοχος στο γεγονός και πως τον προκαλούσε το θύμα.

«Η ζωή μου είναι διαλυμένη από εκείνη την ημέρα έως και σήμερα» δηλώνει η γυναίκα, πιστεύοντας πως δεν πιστεύει ότι θα διαγραφεί ποτέ από τη μνήμη της το συμβάν και το πρόσωπό του στο δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...