Δεν ανασύρθηκαν ανθρώπινες σοροί από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας, παρά… μόνο διάσπαρτα ανθρώπινα μέλη που απέμειναν από τη συντριβή!

«Δεν θα ανασυρθεί κανένα πτώμα», τόνισε ο εκπρόσωπος στο Reuters, ενώ παράλληλα σημείωσε πως τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους Boeing 737 MAX 8 που συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από την Αντίς Αμπέμπα την Κυριακή με αποτέλεσμα τον θάνατο και των 157 επιβαινόντων, θα σταλούν στην Γερμανία για ανάλυση.

Διαβάστε περισσότερα

Το αεροπλάνο συνετρίβη λίγα λεπτά αφού απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα με προορισμό το Ναϊρόμπι. Ο πιλότος του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines, όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή, είχε αναφέρει προβλήματα στο σύστημα ελέγχουπτήσης και ήθελε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο. Αυτό επιβεβαίωσε στη Wall Street Journal και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.


Στις ηχογραφημένες συνομιλίες του με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους δεν ανέφερε κάποιον εξωγενή παράγοντα που πιθανόν να επηρέασε το αεροπλάνο ή την πτήση, όπως για παράδειγμα την »εισβολή» πουλιών στους κινητήρες, δήλωσε ο Τεουόλντε Γκεμπρεμαριάμ, σύμφωνα με Wall Street Journal.

Πηγή: www.newsit.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ