Σούσουρο – Πάσχα υπουργού με ερωμένη και σύζυγο σε γκλαμουράτο resort

Τι σκαρφίστηκε ο ερωτιάρης κλαρινογαμπρός πολιτικός

Το φετινό Πάσχα, που γιορτάστηκε με… λαχτάρα από χιλιάδες εκδρομείς ανά την ελληνική επικράτεια, μια και ήταν η πρώτη μεγάλη έξοδος μετά τα μέτρα εγκλεισμού της διετίας, στάθηκε μια πρώτης τάξης ευκαιρία και για υπουργούς και βουλευτές για να βρεθούν στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Ο λόγοι, προφανείς. Μπαίνουμε σιγά σιγά σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και το τσούγκρισμα των αβγών και η ανταλλαγή ευχών σε καφενεία και λοιπές συναθροίσεις ήταν, αν μη τι άλλο, στο πρόγραμμα του… οβελία. Αμ δε!Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε πανικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Φέρνει νέο έκτακτο επίδομα 200 ευρώ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιώργος Αυτιάς: «Φιλότιμοι άνθρωποι όσοι δεν τρώνε φαγητό 2 εβδομάδες για να πληρώσουν το ρεύμα»

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso» (και το ρεπορτάζ μας είναι πλήρως διασταυρωμένο), προβεβλημένος υπουργός της κυβέρνησης (με το στιλ κλαρινογαμπρού που καμακώνει τα θηλυκά) επέλεξε να περάσει το Πάσχα μαζί με τη σύζυγό του σε γκλαμουράτο και πολυδιαφημισμένο resort της περιφέρειας. Καλά, θα μας πείτε. Πού είναι το κακό να θέλει ο άνθρωπος να ξεσκάσει μαζί με την επίσης προβεβλημένη σύζυγό του; Τι να καθόταν να έκανε σε μια άδεια Αθήνα ο δόλιος, χωρίς τηλεοπτικές εμφανίσεις; Ελάτε όμως που στο resort όπου διέμενε μετά της γυναικός του κατέλυσε και η… φρέσκια ερωμένη του; Τάχα μου να περάσει κι εκείνη τις άγιες αυτές ημέρες κοντά στη φύση, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.Αυτό άλλωστε «διαφήμιζε» και στις αναρτήσεις της στα social media, στα οποία είναι ενεργή (εκτός από το κρεβάτι, βεβαίως βεβαίως)… Ο πρωτοκλασάτος υπουργός μπροστά στο παράνομο πάθος δεν λογάριασε τίποτε (το συνηθίζει με όλες τις παράνομες αγάπες του) και τα κανόνισε με τέτοιο πανούργο τρόπο, ώστε να είναι ικανοποιημένη και η σύζυγος (να έχει να λέει στον κύκλο της τι ωραία που πέρασε μακριά από την άδεια πρωτεύουσα) και η ερωμένη που νιώθει «βασίλισσα» στα σεντόνια της αμαρτίας με το κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Μόνο που η σύζυγος δεν ήξερε ότι, όταν ο άντρας της τής έλεγε πως πάει μια βόλτα να ξεσκάσει στην αγκαλιά της φύσης, εκείνος τρύπωνε στο δωμάτιο της ερωμένης και έπεφτε στην αγκαλιά της! Και μπορεί τα δυο παράνομα πιτσουνάκια να μην τσούγκριζαν τα κόκκινα αβγά, αλλά αντάλλασσαν άλλου είδους ευχές, που εμπεριείχαν «αχ» και «βαχ»! Βέβαια, για όσους γνωρίζουν καλά τον (ερωτικό) βίο και τη (σεξουαλική) πολιτεία του υπουργού δεν είναι κάτι πέρα από τις «συνήθειές» του. Άλλωστε, η γκάμα των ερωμένων του είναι μεγάλη και αγγίζει μέχρι και τον καλλιτεχνικό χώρο. Είπαμε, ο ατακτούλης υπουργός έχει και καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Στα της φρέσκιας ερωμένης, όμως, είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα, μια και μπορεί κι εκείνη να εκτίθεται πουρνό πουρνό δημόσια καθημερινώς, όμως η επαγγελματική της έκθεση δεν οφείλεται σε τυχόν καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Είπαμε, ο υπουργός, εκτός από… κλαρινογαμπρός, είναι και… πολυσυλλεκτικός όσον αφορά τις ερωμένες του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...


Top