Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του βιαστή της 11χρονης στην Κατερίνη που είχε πει «με πείραξε»

Το κοριτσάκι έπαιζε με τη φίλη της, όταν ο 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά πείθοντας το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου Ιρακινού που κατηγορείται πως βίασε ένα 11χρονο κοριτσάκι στην Κατερίνη.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο, στην πλατεία Μακεδονίας. Το κοριτσάκι έπαιζε με τη φίλη της, όταν ο 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά πείθοντας το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει.

Η μικρή πείστηκε από τα λόγια του φερόμενου ως δράστη και πήγε μαζί του. Μάλιστα, ο 30χρονος την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία όπου και τη βίασε.Διαβάστε περισσότερα

2

Η φίλη της όταν πέρασε αρκετή ώρα πήγε στη μητέρα της που ήταν μαζί τους στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και οι Αρχές.Το κοριτσάκι μετά την κακοποίηση είχε πει για τον 30χρονο «με πείραξε», ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε βιασμό.

3

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

2

Πρόκειται για τον:

SHAIKLY OMAR του MOHAMMED και της BUSHRA

Μετά την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα το βράδυ της 9ης Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νίκος Κοκλώνης – Φωτογραφίες που θα ήθελε να κάψει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 50 ετών με κορμί 20άρας – Δείτε πως είναι σήμερα η Ζώζα Μεταξά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...