Στην αντεπίθεση ο Αγγελόπουλος – «Κύριε Ελέησον! Δεν με γνωρίζει, ούτε τον γνωρίζω»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στην Ναταλία Γερμανού για τα «μέτωπα» που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομά του.

Αρχικά απάντησε για τις σημερινές δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Κατσούλης και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έχει αναφέρει πουθενά ότι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή.

«Κύριε Ελέησον! Δεν ξέρω γιατί αυτό το παιδί ανοίγει έναν διαφορετικό διάλογο εμμέσως, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε κάτι για κάτι που είπε. Δεν συνηθίζω να μιλάω για ανθρώπους που δεν γνωρίζω γιατί δεν ξέρω το σκεπτικό τους» είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.


«Ο Σάκης Κατσούλης αλλάζει και ο ίδιος και κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο αλλά δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε και στη φημολογία που τον ήθελε να συμμετέχει σε ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, κάτι που φαίνεται να έκανε έξαλλο τον Γιάννη Σμαραγδή.

«Είναι δυνατόν να μην έχω πει κάτι και να έχω απρεπή συμπεριφορά;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε εδώ τι είπε ο Κατσούλης για τον Ντάνο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...