Στην φοιτήτρια τα ρίχνει ο 26χρονος – «Αν δεν είχε περάσει σε σημείο χωρίς διάβαση, τίποτα δυσάρεστο δεν θα είχε συμβεί»

Συντετριμμένος δηλώνει τώρα ο 26χρονος που παρέσυρε μια φοιτήτρια με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια την εγκατέλειψε στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι προέχει η κατάσταση της υγείας της. Κρατείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης διότι δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος παραδόθηκε σήμερα (24.11.2022) το πρωί. «Οφείλω να πω ότι αν η φοιτήτρια δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την Εγνατία σε σημείο χωρίς διάβαση, τίποτα δυσάρεστο δεν θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπάρχει διάβαση. Εγώ έφυγα από το σημείο γιατί δεν είχα άδεια παραμονής».

Διαβάστε περισσότερα

Την ίδια ώρα, η 21χρονη φοιτήτρια νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και οι γιατροί τονίζουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας της, όμως δεν είναι αισιόδοξοι, καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκεται σε καταστολή ενώ έχει υποβληθεί ήδη και σε μια χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Επίσης, έχει πολλαπλά κατάγματα και θλάσεις σε πνεύμονα και σπλήνα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 26χρονου μετά την απολογία του

«Ο εντολέας μου έχει μια ειλικρινή θέση, γι’ αυτό έδωσε παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα και έδωσε μια πλήρη απολογία», δήλωσε ο δικηγόρος του 26χρονου, Παρασκευάς Σπυράτος. «Το τροχαίο είχε μια δυσάρεστη κατάληξη, μια νέα κοπέλα βρίσκεται στη ΜΕΘ, είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που μας φορτίζει όλους. Επί της ουσίας, δεν μπορεί να παραβλέψει ότι επιχείρησε να περάσει τη λεωφόρο Εγνατία απότομα και ξαφνικά.

Ο εντολέας μου οδηγούσε ένα αυτοκίνητο με φυσιολογικές συνθήκες. Έχει καταγραφεί όλη η πορεία του και καταλαβαίνετε ότι ένα όχημα σε μια μεγάλη λεωφόρο γεμάτη φανάρια, μπορεί να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει εδώ», πρόσθεσε ο δικηγόρος του 26χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...