Η πιο πολυτελής φυλακή στον κόσμο διαθέτει σαλέ για «εξορμήσεις», δωμάτιο του σεξ, αλλά και στούντιο ηχογράφησης, ενώ προσφέρει sushi στους πιο διαβόητους κακοποιούς της Νορβηγίας, σαν να είναι τουριστικό θέρετρο.

Η Halden Prison θα μπορούσε κάλλιστα να αποκαλεστεί «resort για παιδεραστές», καθώς ανάμεσα στους φυλακισμένους βρίσκονται πολλοί καταδικασμένοι για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «The World’s Most Luxurious Prison» (Η πιο χλιδάτη φυλακή στον κόσμο) που προβλήθηκε χθες από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 5, στη Halden Prison εκτίουν την ποινή τους 40 δολοφόνοι, 20 βιαστές, 20 παιδεραστές και 60 έμποροι ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα


Μένουν σε δωμάτια με ατομικό κρεβάτι, γραφείο και τηλεόραση, τρώνε πάντα φρέσκα γεύματα, μεταξύ των οποίων sushi, και παίζουν σκάκι στο καθιστικό.


Μπορούν δε να παρακολουθήσουν μαθήματα yoga ή να ηχογραφήσουν τραγούδια σε επαγγελματικό στούντιο. Δύο φορές την εβδομάδα οι σύντροφοί τους τούς επισκέπτονται στο «δωμάτιο του σεξ», ενώ τα Σαββατοκύριακα μπορούν να τα περάσουν σε χώρο που μοιάζει με ελβετικό σαλέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βγήκε από το σπίτι να πετάξει τα σκουπίδια της και βρήκε τον πιο τpαγικό θάνατο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένας αλτήρας έφερε χαμό στο Μοναστηράκι: «Όποιος τον σηκώσει παίρνει 100 ευρώ»