Από τότε που έγινε γνωστό ότι  ματαιώνεται η παράσταση στο Παλλάς, «Ζητείται ψεύτης» με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή και κατόπιν πήρε μεγάλες διαστάσεις η κόντρα ανάμεσα στον ηθοποιό και την εταιρεία παραγωγής, «Θεατρικές Σκηνές», όλο και περισσότεροι τοποθετούνται στο θέμα που έχει προκύψει. Μάλιστα, μετά την παρέμβαση της Έλενας Ακρίτα, με μία κριτική της που προκάλεσε το ξέσπασμα του Μαρκου Σεφερλή και φίλων αυτών, ότι εκπροσωπεί το «trash», δεν είναι λίγοι εκείνοι που παίρνουν θέση.

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο σπουδαίος κριτικός κινηματογράφου, γι’ ακόμη μία φορά πήρε το μέρος του Σεφερλή, υποστηρίζοντας ότι είναι ένας «από τους τελευταίους μεγάλους». Τελευταία, που υπερασπίζεται τον ηθοποιό, είναι η Χρυσούλα Διαβάτη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(«div-gpt-ad-1539094622034-0»); });

Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου» για την ιστορία αυτή.


«Πάντα υπήρχαν αυτά τα θεάματα στην Αθήνα. Υπήρξε ο Χάρρυ Κλυνν, υπήρξαν παλαιότερα άλλοι. Η σάτιρα είναι για ανθρώπους που έχουν χιούμορ και καταλαβαίνουν. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μιλάει για κανέναν. Να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του και να γυρίζουν και να λένε στον καθρέφτη “εγώ τι έχω κάνει; Εγώ ποιος είμαι;”», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: « Και τι είναι το Παλλάς; Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς. Τι έχει πάει στο Παλλάς; Η Σάρα Μπερνάρ; Εδώ ένα ολόκληρο Εθνικό Θέατρο κι έχει γίνει το χάλι του το μαύρο».

Όσο για τον Μάρκο Σεφερλή, δήλωσε: «Εγώ επειδή είμαι καλλιτέχνης και είμαι ηθοποιός τόσα χρόνια κι έχω δικαίωμα να μιλάω, ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης. Είναι σαν τους παλιούς, μιλάει με το κοινό. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;».Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση