Αποκαλύπτει ο κύριος Μάξιμος

Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Από την εποχή που τορπίλιζαν την υπερήφανη εθνική πολιτική του Κώστα Καραμανλή για να φέρουν τον yes – man Γιώργο Παπανδρέου, έως και σήμερα που κάποιοι θέλουν διαμοιρασμό των ιματίων της πατρίδας στο Αιγαίο, οι δημοσκοπήσεις ήταν βασικός μοχλός επιρροής στην κοινή γνώμη. Τι και αν όλη η Ελλάδα διαφωνεί σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο συζητήσεις επί των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με τους τούρκους εισβολείς. Τι κι αν ολόκληρη η Ελλάδα είναι εξοργισμένη με τις απειλές και τους τραμπουκισμούς των τούρκων. Τι και αν σύμπασα η αντιπολίτευση απόρρητη το ενδεχόμενο διαλόγου. Τι κι αν ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, απαιτεί την πλήρη και άνευ όρων αποχώρηση των τούρκων ώστε να συζητήσουμε αποκλειστικά και μόνο για την υφαλοκρηπίδα.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Σάλος με την Άννα-Μαρία του Big Brother και το κινητό: Η εξήγηση που δόθηκε (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Συγγρού: Πεζός προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και τον χτύπησε αυτοκίνητο (vid)

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ  Ο Πρόεδρος που έκλεισε την πόρτα στους διεφθαρμένους φιλότουρκους του Αζερμπαϊτζάν

Τι κι αν αποκαλύπτονται μυστικές συνομιλίες που βγαίνουν μετά πανικόβλητοι να διαψεύσουν.Η εφημερίδα Τα Νέα παρουσιάζει δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία 7 στους 10 ´Ελληνες θέλουν διάλογο με την Τουρκία. Αυτό δηλαδή που κάποιοι κύκλοι στο σκοτάδι επιθυμούν διακαώς, το πλασάρουν ως λαϊκή βούληση!

Μα εάν όντως 7 στους 10 έλληνες ήθελαν διάλογο με την Τουρκία, γιατί τρέχουν πανικόβλητοι να διαψεύσουν κάθε φορά που αποκαλύπτονται μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία;

Για του λόγου το ασφαλές πάντως, εγώ ρώτησα 10 γείτονες μου για το τι πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουμε με την Τουρκία.

6 στους 10 μου είπαν: «Να τους βουλιάξουμε»

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ  Πάτρα: Ένοπλοι κουκουλοφόροι ανατίναξαν τρία ΑΤΜ μέσα σε σούπερ μάρκετ (video)

3 στους 10, να τους κάνουμε εμπάργκο και να κλείσουμε τα τελωνεία μέχρι να λιώσουν.

Ο τελευταίος μου είπε ότι θέλει διάλογο, λόγω επαγγέλματος. Πουλάει τούρκικα προϊόντα πίσω από την Ομόνοια.

newsbrea.gr